Harmóniában a
természettel
0
Rendezvények
Termékeinkről mondták
VeraNatura natúrkozmetikumok 100% elégedettségi garancia Holisztikus Élet facebook oldal

Zsolnay Piknik a gyereknapon

Kategória: Hírek
Írta: Verona  |  2015. június 02.

Idén első alkalommal rendezték meg Pécsen a Zsolnay negyedben a Zsolnay Piknik eseményt, mely karöltve a gyereknappal ideális hétvégi kikapcsolódást, színes programot nyújtott a családoknak. Abban a szerencsés helyzetben részesültünk, hogy a rendezvény keretében tartott igényes kézműves vásárra mi is meghívást kaptunk.

A hétvége csodásan jó idővel, napsütéssel és laza, nyugalmas ücsörgéssel telt sok családnak a puha pázsiton, a gyerekek rohangálhattak, kézműves programokon és előadásokon vehettek részt, a felnőttek élvezhették a színpadon fellépők műsorát. A kiállítók között ismerős arcokkal is találkozhattunk, volt bőrdíszműves, kerámiás, szappanos, levendulás eladó; csodálatos üvegfestett tárgyak, festett selyemkendők, gyerekeknek szánt textilfigurák és sok-sok egyedi ékszerek között lehetett válogatni.

Nagyon sok érdeklődő érkezett standunkhoz is, ahol részletesen, sietség nélkül lehetett megtárgyalni a natúrkozmetikumok nyújtotta előnyöket, tanácsot tudtunk adni egyedi problémákra, és természetesen minden általunk készített terméket ki lehetett próbálni azonnal. Különféle enyhítő megoldások születtek a gyerekek számára is, ami külön öröm volt számunkra, hiszen az ő egészségük az egyik legfontosabb, nem mindegy mit kenünk érzékeny bőrükre! A hétvége végeztével sok elégedett vásárlót tudhattunk magunkénak, sok ismerős törzsvásárlóval beszélgettünk, és mindeközben nagyon jól éreztük magunkat a Zsolnay negyed hűs fái alatt, köszönet a fantasztikus szervezésnek is!
 

 

 

 

 

 

 

Ezek a cikkek is érdekelhetnek

Fesztiválozni mentünk!

2016. június 19.

Eljött a várva-várt nyár, és elérkezett az Everness fesztivál hete is. Műhelyünktől való távollétünk, és szabadságunk miatt június 24-e és július 4-e között a rendeléseket sajnos nem tudjuk postázni.

Nőnapi és tavaszi meglepetések

2016. március 04.

Beléptünk március hónapba, megkezdődött a tavasz, a felfrissülés és a kibontakozás ideje, és ennek rendje szerint elérkezik március 8-án a nemzetközi Nőnap. Erre a napra készülődvén állítottuk össze Nőnapi ajándékcsomagjainkat, melyeket egyaránt ajánlunk női és férfi olvasóink figyelmébe is!

Botanikus vásár Pécsett!

2018. május 11.

Jól indul az idei tavaszi szezon, hiszen az egyik legfelemelőbb érzés, mikor a gyöngyörűséges növények és virágok pompájában úszhatunk egész nap. Az idei áprilisi budapesti kertészeti vásár után itt a következő alkalom: a pécsi Botanikus vásár!