Harmóniában a
természettel
0
Rendezvények
Termékeinkről mondták
VeraNatura natúrkozmetikumok 100% elégedettségi garancia Holisztikus Élet facebook oldal

Fesztiválozni mentünk!

Kategória: Hírek
Írta: Sophia  |  2016. június 19.

Eljött a várva-várt nyár, és elérkezett az Everness fesztivál hete is. Műhelyünktől való távollétünk, és szabadságunk miatt június 24-e és július 4-e között a rendeléseket sajnos nem tudjuk azonnal postázni.

Az utolsó csomagfeladási nap a fesztivál előtt: 2016. június 23-a csütörtök, amennyiben a rendelés értéke számlánkra megérkezik (az utánvétes csomagok feladása is ezzel a határidővel él). Az első csomag feladása a fesztivál utáni kedd, vagyis 2016. július 5-e.

Kérjük türelmüket és megértésüket a heti lassabb válaszadás, és rendelések csúsztatott teljesítése miatt!

A személyes átvétel ez idő alatt szintén szünetel.

Várunk a Balatonon mindenkit szeretettel!

 

 

Ezek a cikkek is érdekelhetnek

Everness, ahol Önmagad lehetsz!

2018. április 13.

Az Everness egy „nyitott közösségi tér”. Egy elfogadáson alapuló, szeretetteljes közeg. Ez a közeg lehetőségeket kínál fel, de nem ítél meg. Támogat, „lámpákat kapcsolgat”, helyet ad. Ő maga is dinamikusan változik. Pont úgy, ahogy a szervezők mennek át saját személyiségfejlődésükön, és így lesz évről évre mindig kicsit más.

Novemberi újdonságok - karácsonyváróban

2015. november 19.

Bizony következik a karácsony, és bár nem jelentkeztünk egy ideje, azért nem tétlenkedtünk, rengeteg újdonságot készítettünk elő, több olyat is, amit majd csak jövőre élvezhetünk ki teljes egészében!
 

Aszpik Karácsony 2014

2014. december 21.

Szombaton a pécsi Csinos presszóban jártunk, a kézműves forgadalom már régóta nagyon vonzott minket. Most nem csak vásárlóként érkeztünk.