Harmóniában a
természettel
0
Rendezvények
Termékeinkről mondták
VeraNatura natúrkozmetikumok 100% elégedettségi garancia Holisztikus Élet facebook oldal

Az V. Veszprémi Babahordozó Napok és mi

Kategória: Hírek
Írta: Verona  |  2014. november 18.

Az Édes Terhem Babahordozó Klub Veszprémben idén ötödik alkalommal csatlakozott az októberi Babahordozás hetéhez. Egész napos programjukat november 15-n szombaton tartották, melynek kiemelt témája a nőiesség volt, hogy hogyan maradhatunk nők anyaként is. Mint minden évben, most is felkértek több készítőt és forgalmazót, hogy ajánlják fel a témához kapcsolódó termékeiket a nagy sikerű tombolához. Mi is megkaptuk a szíves felkérést, amelynek örömmel tettünk eleget, mivel pártoljuk a hordozást és minden hozzá kapcsolódó nagyszerű programot. Itt és itt olvashattok bővebben az eseményről.

Mivel éppen készülünk a nagy nyitásra, ezért utolsó percig dolgoztunk a címkéken, szóróanyagon, készítettük a termékeket. Pont péntekre lettünk készen, és bár úgy volt hogy mindenképpen személyesen is részt veszünk a programok legalább egy részén, sajnos az utolsó percben le kellett mondanunk az utazást. Így a tombolán kencéink nem, csupán kuponjaink vehettek részt. Ma azonban végre elkészültünk az utolsó simításokkal is az ajándékcsomagokon, amik elindultak jogos tulajdonosaik felé. Reméljük mindenki elégedetten használja fel őket, és sikerül egy pici nőiességet is visszacsempészni a kisbabás napokba.

 

 

 

Ezek a cikkek is érdekelhetnek

Fesztiválozni mentünk!

2016. június 19.

Eljött a várva-várt nyár, és elérkezett az Everness fesztivál hete is. Műhelyünktől való távollétünk, és szabadságunk miatt június 24-e és július 4-e között a rendeléseket sajnos nem tudjuk postázni.

Dübörög a nyár!

2015. június 22.

Júniusban sok helyen jártunk, sok rendezvényt látogattunk meg, főleg kiállítóként. Az egyik legkiemelkedőbb volt ebből az orfűi Fishing on Orfű fesztivál, mely családias hangulatú, igazán friss magyar zenékkel tarkított, csodálatos környezetben szerveződik immáron több éve. A jegyek hamar elfogytak, mi pedig készültünk aktívan, hogy az Aszpik által szervezett kézműves udvarban sok-sok natúrkozmetikummal, köztük újdonságokkal is fogadjuk a látogatókat.

Botanikus vásár Pécsett!

2018. május 11.

Jól indul az idei tavaszi szezon, hiszen az egyik legfelemelőbb érzés, mikor a gyöngyörűséges növények és virágok pompájában úszhatunk egész nap. Az idei áprilisi budapesti kertészeti vásár után itt a következő alkalom: a pécsi Botanikus vásár!