Harmóniában a
természettel
0
Rendezvények
Termékeinkről mondták
VeraNatura natúrkozmetikumok 100% elégedettségi garancia Holisztikus Élet facebook oldal

Legújabb lelőhelyünk a Neobaby!

Kategória: Hírek
Írta: Sophia  |  2017. április 11.

Nagy örömmel tölt el minket, hogy ismét találtunk egy olyan partnert, akivel megtaláljuk a közös hangot! Így tudjuk, hogy termékeink jó kezekben lesznek és lelkesen várják pici felhasználóikat. Fontosnak tartjuk a helyi együttműködéseket, azt hogy a VeraNatura termékek igényes szakboltokban is megjelenhessenek, ennek eredménye ért be most: áprilistól elérhetőek a VeraNatura manufaktúra termékcsalád tagjai a Neobaby bababoltokban és a Harmónia Reformházban is.

Mindig fontos szempontunk volt, hogy ha nem velünk vannak, termékeinknek a legmegfelelőbb helyeket találjuk meg. Ahol igényes környezetben odafigyelnek rájuk ahogy mi tennénk, ahol szakértelemmel kezelik őket, és ahol az érdeklődők széles körben megtalálhatják a számukra kiemelt fontosságú termékeket. Régóta kerestünk olyan helyi partnereket, ahol mi is támogathatjuk saját környezetünket, hozzátehetünk a helyi értékekhez

A Neobaby bababolt két üzletében lesznek elérhetőek babaápolási termékeink: Dombóváron és Szekszárdon is várják az anyukákat, apukákat, hogy megismerkedhessenek a természetes, kézműves natúkozmetikumokkal, így védve és ápolva legkisebbjeik bőrét, egészségét. A polcokon naprakészen várnak babás termékeink, fürdetőnk és shea vajas ápoló krémjeink, pocakkrémünk várandós anyukáknak, és a népszerű csípés balzsamunk. Termékeink további palettája pedig mindkét üzletben rendelhető lesz.

Pécsen a Harmónia Reformházban, az Árkádban került polcra termékeink széles választéka: arckrémek, babaápolási termékek, dezodorok, továbbá kéz- és testápolóink is elérhetőek lesznek minden nap nyitvatartási időben, 10 - 20 óráig. 

Immár nem csak a kézműves vásárokon találkozhatnak termékeinkkel, hanem személyesen is kosárba tehetőek a polcról bevásárlás során natúrkozmetikumaink. 

Látogassák meg viszonteladóink üzleteit, és teszteljenek egy új terméket, szállítási költség nélkül!

 

Ezek a cikkek is érdekelhetnek

Babahordozás és annak szükségessége

2015. augusztus 12.

Napjainkban egyre több kismamát látunk kisbabával, akik nem babakocsiban ülnek. Még mindig sokan tekintenek rájuk csodálkozva, kétkedve, hogy ez biztosan jó-e nekik? Pedig a 20. század rögös évtizedeiben nem is kell olyan sokáig visszamenni, hogy a babahordozás természetes legyen.

Programbontás az Evernessen

2018. június 02.

Már alig 2,5 hét, és kezdődik Alsőörsön az Everness fesztivál! Júni 20-25 között megnyitja kapuit a Pelso Camping, és indul a feltöltődés a Balatonnál. Workshopok, előadások, test-lélek kapcsolódások mindnekinek, saját ízlése szerint. A Holisztikus Élettel is találkozhattok. Programjainkat itt tudjátok olvasni.

Születés Hete rendezvények: babák és anyukák a középpontban

2016. április 25.

Május első vasárnapjával figyelmünk előterébe nem csak a majális léphet, hanem a babák és anyukáik is! Május 1-jén anyáknapja, majd a következő hetekben zajlik a már országos programsorozat, a Születés Hete, ahol hasznos ismeretekre tehetünk szert a születésről, és a legkisebbjeinkről a családban.