Harmóniában a
természettel
0
Rendezvények
Termékeinkről mondták
VeraNatura natúrkozmetikumok 100% elégedettségi garancia Holisztikus Élet facebook oldal

Ha már jó idő, akkor jöjjenek a...!

Kategória: Hírek
Írta: Sophia  |  2016. május 20.

Ha beköszönt a jó idő, lekerülnek a pulóverek, előtérbe ugranak a nyári ruhák, és a mosolygós-fagyizós időtöltések. Ehhez kínáljuk termékeinket, és programjainkat. Mert ha meleg van, jól jön egy hatékony és nyári melegben sem megolvadó krémes dezodor, mely használata egyszerű, hisz a stiftes kiszerelésből higénikusan ápolhatjuk bőrünket akár napközben is. Ha pedig kicsit jobban megfogta bőrünket a nap, jól jön a táskában egy kis tégely Shea vajas popóbalzsam, mely nemcsak a gyermekek bőrét nyugtatja le, hanem felnőtteknek is kiválló testvaj keverék. Alkalmazzuk hát bátran lepirult arcrunkra, hátrunkra vagy épp dekoltázsunkra. De kiváló ajkaink megóvására is magas kakaóvaj tartalma miatt! Komolyabb égések esetén (nem orvosi esetben!) jöhet a Körömvirág balzsam, vagy Vitamist E+ Szelén vitamin, melyek fokozott bőrnyugtató, és bőrregeneráló képességük folytán segítik az égő, hámló folyamatok gyógyulását.

És hol vagyunk megtalálhatóak, ha valaki megismerne minket netes rendelés előtt? A Rendezvényeink fül alatt ez is nyomon követhető!

Aktuális esemény, melyre ösztönözzük a kirándulni vágyókat, vagy Pécs környéként élőket: most hétvégén (május 21-22) lesz a Zsolnay Piknik, melyhez most kiváló időjárást ígérnek! Gyerek és felnőtt programokat, pihenést és fűben piknikezést kínálnak a szervezők, melyhez a kézműves sétányon szívmelengető értékes tárgyakra is lelhetünk.

Jövő héten a hagyományos pécsi Kossuth téri Tüke Piacra invitáljuk meg a nézelődni vágyókat, hétvégén pedig Orfűn lesznek értékes programok a Kincses Baranya Fesztivál keretén belül.

A Kaposváron élőknek is kedvezünk: a Rippl Rónai Fesztiválon termékeink megtalálhatóak lesznek a "Kakaóvajas" szappanok mellett, ami egyben webes rendelések ingyenes átvételi pontja is lesz!

Kicsit messzebbre tekintve pedig, mert mi már készülődünk rá, jön a balatonakarattyai Everness Fesztivál!

Ezek a cikkek is érdekelhetnek

Vegán kovászos kifli és csodás böjti mákosguba készítése

2021. március 15.

Mindennapi kovászos kenyérünk mellett nem feledkezhetünk meg a többi péksüteményről sem. Kiemelten fontosnak tartom a hagyományörző ételeket, szükség szerint újragondolva. Tej, tojás és élesztőmentes kifliből varázsolt mákosguba különleges része lehet az ünnepli menünek, vagy a böjti ételeknek. Kipróbált recept a vajas kifli és a mákosguba szerelmeseinek, vegán módon! 

Fókuszban a babák

2017. március 16.

A tavaszi szezonban legkisebbjeink állnak a középpontban: többféle baba-mama rendezvényeken találkozhatunk, akciókkal és termék ajánlókkal kedveskedünk a gyerekes családoknak. Immár nemcsak natúrkozmetikumok, hanem, hanem horgolt gyerekjátékok is elérhetőek nálunk.

Nőnapi meglepetés

2015. március 02.

Közeleg a nőnap, így mi is szeretnénk kedveskedni ezen jeles alkalomból a hölgyeknek. Tekintsék meg csomagajánlatunkat!