Harmóniában a
természettel
0
Rendezvények
Termékeinkről mondták
VeraNatura natúrkozmetikumok 100% elégedettségi garancia Holisztikus Élet facebook oldal

Születés Hete 2015

Kategória: Hírek
Írta: Sophia  |  2015. május 06.

Országszerte folynak a programok, előadások, kiállítások a Születés Hete rendezvénysorozat keretében. Az EduTrain Közösségi házban május 4-én mi is jelen voltunk, ahol az Újbudai Hordozós Klub szervezett tematikus napot, és amelyen nagyon sokan vettek részt. A következő héten a Szekszárdi Születés Hete előadásai alatti kézműves vásáron leszünk megtalálhatóak kiállítóként május 14-15-én, melyet a Szekszárdi Hordozós klub szervez. Szeretettel várunk minden anyukát, apukát, nagyszülőt, érdeklődőt!

Május 4-én délután az Életház Biocentrumban (XII. kerület, Böszörményi út) is jelen voltunk mesélni a natúrkozmetikumok világáról és bemutatót tartani termékeinkről. Köszönjük még egyszer a lehetőséget és a bemutatkozást! A VeraNatura manufaktúra termékei a bioboltban továbbra is elérhetőek, és kipróbálhatóak!


Frissítés: a szekszárdi Születés Hete programnapjáról

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ezek a cikkek is érdekelhetnek

Áprilisi tavaszi programok és előadások

2015. április 09.

Megküzdöttünk húsvét előtt a böjti széllel: április 3-án részt vettünk a húsvéti kézműves és termelői TÜKE piacon, a Kossuth téren. Az idő csodás volt, rengeteg csodálatos kirakodó érkezett, csak elfújt mindent a szél. Holnap viszont nem kell ettől félni, mert a dombóvári natúrkozmetikum előadás a múzeumban lesz.

Mosható pelenka vagy eldobható?

2016. május 12.

Szülés előtt minden kismama nagy rendezgetésbe kezd, a fészekrakó ösztön szerint. Elkészül a babaszoba, összeszerelésre kerül a kiságy, a fiókban kimosva, behajtogatva gyűlnek az apró rugdalózók. Az ajándékok között megjelenik az első néhány csomag pelenka, hiszen „abból úgyis rengeteg kell”.

Zsolnay Piknik a gyereknapon

2015. június 02.

Idén első alkalommal rendezték meg Pécsen a Zsolnay negyedben a Zsolnay Piknik eseményt, mely karöltve a gyereknappal ideális hétvégi kikapcsolódást, színes programot nyújtott a családoknak. Abban a szerencsés helyzetben részesültünk, hogy a rendezvény keretében tartott igényes kézműves vásárra mi is meghívást kaptunk.