Harmóniában a
természettel
0
Rendezvények
Termékeinkről mondták
VeraNatura natúrkozmetikumok 100% elégedettségi garancia Holisztikus Élet facebook oldal

Orfűi termelői és kézműves piac

Kategória: Hírek
Írta: Verona  |  2015. augusztus 03.

Júliusban voltunk először az orfűi piacon, most augusztus 1-én már gyakorlottan pakoltunk ki a sok ismerős között. Az árnyas platánfák alatt igazán kellemes nézelődni, cseverészni, eltölteni egy nyugodt délelőttöt a természet közelében. Nagyszerű kilátás nyílik a tóra, mögöttünk az árnyas kemping öreg fái susognak. Igazán más volt most itt lenni, mint egy hónappal korábban a fesztivál alatt.

Bár a VW autó szerelmesei is ezen a szombaton túráztatták veterán autóik motorjait, azért a vásár is elfért a kemping előtti téren. Nem volt hőség, nem volt vihar mint múlt alkalommal, egyszerűen csodás napsütés és finom szellő várt ránk. Sok érdeklődővel tudtunk beszélni, sok mindenkinek segíthettünk bőrproblémáik enyhítésében. Köszönjük hogy ismét ott lehettünk, nagyon jól éreztük magunkat! 

Megújult színekkel most debütáltunk először; áttetsző csomagolásunkat jól kiegészítették a természetes alapanyagból készült gyöngy- és filcékszerek, melyek csodálatos natúr színekben pompáznak, akárcsak a természet maga. Hamarosan a webáruházban is találkozhatnak Ivett ragyogó színű, igényes, természet ihlette ékszereivel!

 

 

 

 

 

 

 

 

Ezek a cikkek is érdekelhetnek

Fesztiválozni mentünk!

2016. június 19.

Eljött a várva-várt nyár, és elérkezett az Everness fesztivál hete is. Műhelyünktől való távollétünk, és szabadságunk miatt június 24-e és július 4-e között a rendeléseket sajnos nem tudjuk postázni.

Önmegvalósítás és környezet-tudatosság

2018. május 11.

Ha önmagadat képviseled, abból baj nem lehet. Hisz azokat az ideákat tudod legjobban átadni, amiben hiszel, abban vagy igazán erős. Megtalálni az erre legmegfelelőbb fórumot, néha feladattal jár, ám ha kellő rugalmasság van benned, kinyílik előtted a világ, és létrejöhet az, amit szívből képviselsz! Lássuk, hogy alakul ez személyes történetté az Evernessen belül!

Fókuszban a babák

2017. március 16.

A tavaszi szezonban legkisebbjeink állnak a középpontban: többféle baba-mama rendezvényeken találkozhatunk, akciókkal és termék ajánlókkal kedveskedünk a gyerekes családoknak. Immár nemcsak natúrkozmetikumok, hanem, hanem horgolt gyerekjátékok is elérhetőek nálunk.