Harmóniában a
természettel
0
Rendezvények
Termékeinkről mondták
VeraNatura natúrkozmetikumok 100% elégedettségi garancia Holisztikus Élet facebook oldal

Orfűi termelői és kézműves piac

Kategória: Hírek
Írta: Verona  |  2015. augusztus 03.

Júliusban voltunk először az orfűi piacon, most augusztus 1-én már gyakorlottan pakoltunk ki a sok ismerős között. Az árnyas platánfák alatt igazán kellemes nézelődni, cseverészni, eltölteni egy nyugodt délelőttöt a természet közelében. Nagyszerű kilátás nyílik a tóra, mögöttünk az árnyas kemping öreg fái susognak. Igazán más volt most itt lenni, mint egy hónappal korábban a fesztivál alatt.

Bár a VW autó szerelmesei is ezen a szombaton túráztatták veterán autóik motorjait, azért a vásár is elfért a kemping előtti téren. Nem volt hőség, nem volt vihar mint múlt alkalommal, egyszerűen csodás napsütés és finom szellő várt ránk. Sok érdeklődővel tudtunk beszélni, sok mindenkinek segíthettünk bőrproblémáik enyhítésében. Köszönjük hogy ismét ott lehettünk, nagyon jól éreztük magunkat! 

Megújult színekkel most debütáltunk először; áttetsző csomagolásunkat jól kiegészítették a természetes alapanyagból készült gyöngy- és filcékszerek, melyek csodálatos natúr színekben pompáznak, akárcsak a természet maga. Hamarosan a webáruházban is találkozhatnak Ivett ragyogó színű, igényes, természet ihlette ékszereivel!

 

 

 

 

 

 

 

 

Ezek a cikkek is érdekelhetnek

Dübörög a nyár!

2015. június 22.

Júniusban sok helyen jártunk, sok rendezvényt látogattunk meg, főleg kiállítóként. Az egyik legkiemelkedőbb volt ebből az orfűi Fishing on Orfű fesztivál, mely családias hangulatú, igazán friss magyar zenékkel tarkított, csodálatos környezetben szerveződik immáron több éve. A jegyek hamar elfogytak, mi pedig készültünk aktívan, hogy az Aszpik által szervezett kézműves udvarban sok-sok natúrkozmetikummal, köztük újdonságokkal is fogadjuk a látogatókat.

Botanikus vásár Pécsett!

2018. május 11.

Jól indul az idei tavaszi szezon, hiszen az egyik legfelemelőbb érzés, mikor a gyöngyörűséges növények és virágok pompájában úszhatunk egész nap. Az idei áprilisi budapesti kertészeti vásár után itt a következő alkalom: a pécsi Botanikus vásár!

Születés Hete 2015

2015. május 06.

Országszerte folynak a programok, előadások, kiállítások a Születés Hete programsorozat rendezésében. Az Újbudai Hordozós Klub szervezésében tartott napon május 4-én mi is jelen voltunk babás termékeinkkel, amelyen nagyon sok család vett részt. Utólag is nagyon köszönjük a meghívást!