Harmóniában a
természettel
0
Rendezvények
Termékeinkről mondták
VeraNatura natúrkozmetikumok 100% elégedettségi garancia Holisztikus Élet facebook oldal

Nyári TÜKE Piacok

Kategória: Hírek
Írta: Sophia  |  2016. június 16.

A 2 hetenkénti szokásos Kossuth téri TÜKE Piacon való megjelenésünket a foci EB és nyári szünidő kicsit megszakítja. A következő hetekben a piac átköltözik. Kérjük kedves vásárlóink megértését, hogy nem tudunk jelen lenni egyenlőre a téren. A webáruházas rendelési lehetőség továbbra is él, valamint a rendezvényeken való megjelenéseinket is érdemes figyelni.

Kossuth téri Tüke Piacon szeptembertől újra jelen leszünk, a nyári időszak alatti megjelenésekhez érdemes a veranatura.manufaktura facebook oldalunkat figyelni.

Mivel Pécsen többször is jelen vagyunk vásárokon kívül is, így a webáruházban megrendelt csomagokat előre egyeztetett időben és helyen át tudjuk adni személyesen is, amennyiben ez megoldható. A rendelésnél a személyes átvételt kell bejelölni és lehetőség szerint előtte, külön egyeztetni ezt a megoldást!

Szép nyarat kívánunk!

Ezek a cikkek is érdekelhetnek

Novemberi újdonságok - karácsonyváróban

2015. november 19.

Bizony következik a karácsony, és bár nem jelentkeztünk egy ideje, azért nem tétlenkedtünk, rengeteg újdonságot készítettünk elő, több olyat is, amit majd csak jövőre élvezhetünk ki teljes egészében!
 

Programbontás az Evernessen

2018. június 02.

Már alig 2,5 hét, és kezdődik Alsőörsön az Everness fesztivál! Júni 20-25 között megnyitja kapuit a Pelso Camping, és indul a feltöltődés a Balatonnál. Workshopok, előadások, test-lélek kapcsolódások mindnekinek, saját ízlése szerint. A Holisztikus Élettel is találkozhattok. Programjainkat itt tudjátok olvasni.

Botanikus vásár Pécsett!

2018. május 11.

Jól indul az idei tavaszi szezon, hiszen az egyik legfelemelőbb érzés, mikor a gyöngyörűséges növények és virágok pompájában úszhatunk egész nap. Az idei áprilisi budapesti kertészeti vásár után itt a következő alkalom: a pécsi Botanikus vásár!