Harmóniában a
természettel
0
Rendezvények
Termékeinkről mondták
VeraNatura natúrkozmetikumok 100% elégedettségi garancia Holisztikus Élet facebook oldal

Áprilisi tavaszi programok és előadások

Kategória: Hírek
Írta: Verona  |  2015. április 09.

Az elmúlt hetek mozgalmasak voltak; a bonyhádi előadás utáni hétvégén, március 28-29-én vásároztunk Pécsen. Szombaton Húsvéti Aszpikon vettünk részt a Csinos Presszóban, vasárnap a szokásos évi Húsvéti Kézműves és Kistermelői Vásáron árultunk a Vásárcsarnokban.

Az áprilist a húsvéti termelői és kézműves TÜKE piaccal kezdtük a Kossuth téren. Sok emberrel megismertettük a természetes kozmetikumokat, még több emberrel megismerkedtünk, beszélgettünk. A nap fő témaköre a kiszáradt kezek és az ekcémás foltok voltak, erre kerestünk válaszokat. 

Holnap április 10-én újból előadást tartunk, A natúrkozmetikumok világa címmel a Dombóvári Helytörténeti Múzeumban. A találkozót a Dombóvári Herbárium szervezi, a szokásos pénteki előadások keretében. Most nem csak a natúrkozmetikumok fogalmával és az alapanyagokkal ismerkedünk meg röviden, hanem az előadás végén kencekeverési bemutatót is tartunk. Az elkészült krémből lehet "kóstolni", hazavinni. Cél annak a bemutatása, hogy az alapvető szabályok betartásával magunk is egyszerűen készíthetünk magunknak alapkozmetikumokat.

Április 11-én szombaton újból a szokásos havi Aszpik kézműves vásár a pécsi Csinos Presszóban, téma a medvehagyma.

További programok a Rendezvények fül alatt is megtalálhatóak. Találkozzunk áprilisban is!

 

 

Ezek a cikkek is érdekelhetnek

Fókuszban a babák

2017. március 16.

A tavaszi szezonban legkisebbjeink állnak a középpontban: többféle baba-mama rendezvényeken találkozhatunk, akciókkal és termék ajánlókkal kedveskedünk a gyerekes családoknak. Immár nemcsak natúrkozmetikumok, hanem, hanem horgolt gyerekjátékok is elérhetőek nálunk.

Születés Hete 2015

2015. május 06.

Országszerte folynak a programok, előadások, kiállítások a Születés Hete programsorozat rendezésében. Az Újbudai Hordozós Klub szervezésében tartott napon május 4-én mi is jelen voltunk babás termékeinkkel, amelyen nagyon sok család vett részt. Utólag is nagyon köszönjük a meghívást!

Hat vár hat rád - történelmi emléktúra

2015. június 29.

Idén először rendezték meg Tolna megye déli részén azt a történelmi emléktúrát, mely a török időket hivatott felidézni. A rendezvény középpontjában egy olyan legyalogolható túraútvonal állt, mely összeköti a környéken régen állott, ma már legtöbb helyen csak hírből ismert várakat.