Harmóniában a
természettel
0
Rendezvények
Termékeinkről mondták
VeraNatura natúrkozmetikumok 100% elégedettségi garancia Holisztikus Élet facebook oldal

Orfűi termelői és kézműves piac

Kategória: Hírek
Írta: Verona  |  2015. augusztus 03.

Júliusban voltunk először az orfűi piacon, most augusztus 1-én már gyakorlottan pakoltunk ki a sok ismerős között. Az árnyas platánfák alatt igazán kellemes nézelődni, cseverészni, eltölteni egy nyugodt délelőttöt a természet közelében. Nagyszerű kilátás nyílik a tóra, mögöttünk az árnyas kemping öreg fái susognak. Igazán más volt most itt lenni, mint egy hónappal korábban a fesztivál alatt.

Bár a VW autó szerelmesei is ezen a szombaton túráztatták veterán autóik motorjait, azért a vásár is elfért a kemping előtti téren. Nem volt hőség, nem volt vihar mint múlt alkalommal, egyszerűen csodás napsütés és finom szellő várt ránk. Sok érdeklődővel tudtunk beszélni, sok mindenkinek segíthettünk bőrproblémáik enyhítésében. Köszönjük hogy ismét ott lehettünk, nagyon jól éreztük magunkat! 

Megújult színekkel most debütáltunk először; áttetsző csomagolásunkat jól kiegészítették a természetes alapanyagból készült gyöngy- és filcékszerek, melyek csodálatos natúr színekben pompáznak, akárcsak a természet maga. Hamarosan a webáruházban is találkozhatnak Ivett ragyogó színű, igényes, természet ihlette ékszereivel!

 

 

 

 

 

 

 

 

Ezek a cikkek is érdekelhetnek

Nyári TÜKE Piacok

2016. június 16.

A 2 hetenkénti szokásos Kossuth téri TÜKE Piacon való megjelenésünket a foci EB és nyári szünidő kicsit megszakítja. Kérjük kedves vásárlóink megértését, hogy nem tudunk jelen lenni egyenlőre a téren. A webáruházas rendelési lehetőség továbbra is él, valamint a rendezvényeken való megjelenéseinket is érdemes figyelni.

Hat vár hat rád - történelmi emléktúra

2015. június 29.

Idén először rendezték meg Tolna megye déli részén azt a történelmi emléktúrát, mely a török időket hivatott felidézni. A rendezvény középpontjában egy olyan legyalogolható túraútvonal állt, mely összeköti a környéken régen állott, ma már legtöbb helyen csak hírből ismert várakat.

Aszpik Karácsony 2014

2014. december 21.

Szombaton a pécsi Csinos presszóban jártunk, a kézműves forgadalom már régóta nagyon vonzott minket. Most nem csak vásárlóként érkeztünk.