Harmóniában a
természettel
0
Rendezvények
Termékeinkről mondták
A kezem mindig nagyon száraz, rengeteg kézkrémet kipróbáltam már, de ez az egyetlen olyan krém, ami használ. Ápol, nem ragad, gyorsan beszívódik.
Holisztikus Hétfő kedvezményes szállítás VeraNatura natúrkozmetikumok Aromaterapeuták Magyarországi Egyesülete 100% elégedettségi garancia Holisztikus Élet facebook oldal

Kedvezményes szállítás


Mi, a Holisztikus Élet csapata, fontosnak tartjuk környezetünk védelmét. Így szerettünk volna olyan szállítási kedvezményt biztosítani vásárlóinknak, mellyel védjük a fákat. De hogyan is?

Az online vásárlás bizonyos szempontból sokkal környezetbarátabb, mint a hagyományos bolti vásárlás. Éppen úgy, ahogy a tömegközlekedés takarékosabb annál, mintha egyedül utaznánk az autónkban. Egy futár átlagosan napi 100 csomagot visz házhoz, ha ezeknek a beszerzéséhez mindenki beülne a saját autójába, az 100x nagyobb károsanyag kibocsátást jelentene. Az pedig a már ismert szmog-problémához vezet, ami károsítja az egészségünket és környezetünket. 

Azt már tudjuk, hogy a közeli piacokon, boltokban gyalog vagy biciklivel bevásárolva, helyi termékeket választva tudjuk csökkenteni az ökológiai lábnyomunkat. Azonban sajnos nem szerezhető be mindig minden a közelünkben. Ezért ha az online vásárlást választjuk, valamelyest mégis csökkenthetjük a környezetszennyezést azáltal, hogy kedvezőbb a környezetre nézve, mintha kocsiba ülnénk és magunk autóznánk el messzebbi bevásárló centrumokba. Főleg ha mindezt gyakran kellene megtennünk adott termékekért.
 

A Holisztikus Hétfő napokon, azaz minden hónap első hétfőjén* a Holisztikus Élet webáruház vállalja bizonyos értékhatár feletti vásárlás esetén az ingyenes kiszállítást, vagy az értékhatár alatt a kedvezményes kiszállítási díjakat,
az aznap leadott rendelések esetében!

(* a hónap első hétfője bizonyos hónapokban úgy jöhet ki, hogy ünnepre esik, ilyen és más különleges alkalmakkor következő hétfőn tartjuk meg a kedvezményes szállítási napot! A pontos alkalmakat azonban minden esetben jelezzük a honlapon, a mozgó fejlécben!)

 

Meghatározott összeg feletti díjmentes szállítás: 9900 Ft összértékű rendelés felett ingyenesen kézhez kaphatja csomagját, ha a Holisztikus Hétfő napján rendel! Ez a szokásos ingyen szállítási határnál alacsonyabb,
és a webáruházban található minden termékre vonatkozik.

Kedvezményes szállítás: Gondolni szerettünk volna azokra is, akik nem kívánnak nagyobb összegben vásárolni, mégis kedvezményesen szeretnék azt megoldani. Kellemetlen probléma, hogy mostanában egyre kevésbé oldható meg az 1-1 termék alacsony áron való postázása a kiszállító cégek megváltozott árai, lehetőségei miatt. Pedig nem mindegy, hogy az adott termék árához még mennyi jön hozzá, ha csak egyedül azt rendelnénk. Így a 9900 Ft alatti rendelések esetén
kedvezményes egységes 990 Ft-os szállítási díjat biztosítunk!*

(* Sajnos a pénzforgalom biztosítása egyéb költségekkel is jár a futárcégeknél, így utánvét esetében ezeken a napokon is +340 Ft-ot kell felszámolnunk kezelési díjként.
Szíves megértésüket kérjük!)

 

Vásároljon online webáruházunkban, és védjük együtt környezetünket, hogy még sokáig harmóniában tudjunk vele együtt élni! Minden kicsi lépés messze vezethez, így ez a lépés is számít! Ha tudatosabban megtervezi bevásárlásait, akkor az a háztartásának is javára válik.

 

Milyen egyéb előnyei vannak, ha közvetlenül online vásárol a gyártótól?

  • frissebb, jobb terméket kaphat
  • olcsóbban jöhet ki, nagyobb a választék a különböző kiszerelésekből
  • törzsvásárlói kedvezményeket gyűjthet, ami további kedvezményes vásárláshoz vezet
  • gyorsabban kézhez kaphatja a terméket
  • kényelmes, nem kell sietni a boltba
  • könnyebben tervezhetőek az árak, összehasonlíthatóak más márkákkal
  • részletesebben tudunk informálódni a termékről, így tudatosabban dönthetünk, nekünk mi is az igazán megfelelő
  • az ügyfélszolgálaton keresztül további segítséget is kaphatunk a személyre szabott termékek kiválasztásához