Harmóniában a
természettel
0
Rendezvények
Termékeinkről mondták
Egyelőre csak szúnyogcsípésekre volt alkalom kipróbálni. Kis idő elteltével enyhíti a viszketést, és a csípés is hamarabb elmúlik.
Holisztikus Hétfő kedvezményes szállítás VeraNatura natúrkozmetikumok 100% elégedettségi garancia Holisztikus Élet facebook oldal

Kedvezményes szállítás


Mi, a Holisztikus Élet csapata, fontosnak tartjuk környezetünk védelmét. Így szerettünk volna olyan szállítási kedvezményt biztosítani vásárlóinknak, mellyel védjük a fákat. De hogyan is?

Az online vásárlás bizonyos szempontból sokkal környezetbarátabb, mint a hagyományos bolti vásárlás. Éppen úgy, ahogy a tömegközlekedés takarékosabb annál, mintha egyedül utaznánk az autónkban. Egy futár átlagosan napi 100 csomagot visz házhoz, ha ezeknek a beszerzéséhez mindenki beülne a saját autójába, az 100x nagyobb károsanyag kibocsátást jelentene. Az pedig a már ismert szmog-problémához vezet, ami károsítja az egészségünket és környezetünket. 

Azt már tudjuk, hogy a közeli piacokon, boltokban gyalog vagy biciklivel bevásárolva, helyi termékeket választva tudjuk csökkenteni az ökológiai lábnyomunkat. Azonban sajnos nem szerezhető be mindig minden a közelünkben. Ezért ha az online vásárlást választjuk, valamelyest mégis csökkenthetjük a környezetszennyezést azáltal, hogy kedvezőbb a környezetre nézve, mintha kocsiba ülnénk és magunk autóznánk el messzebbi bevásárló centrumokba. Főleg ha mindezt gyakran kellene megtennünk adott termékekért.
 

A Holisztikus Hétfő napokon, azaz minden hónap első hétfőjén* a Holisztikus Élet webáruház vállalja bizonyos értékhatár feletti vásárlás esetén az ingyenes kiszállítást, vagy az értékhatár alatt a kedvezményes kiszállítási díjakat,
az aznap leadott rendelések esetében!
(* a hónap első hétfője bizonyos hónapokban úgy jöhet ki, hogy ünnepre esik, ilyen és más különleges alkalmakkor következő hétfőn tartjuk meg a kedvezményes szállítási napot! A pontos alkalmakat azonban minden esetben jelezzük a honlapon, a mozgó fejlécben!)

 

Meghatározott összeg feletti díjmentes szállítás: 10.990 Ft összértékű rendelés felett ingyenesen kézhez kaphatja csomagját, ha a Holisztikus Hétfő napján rendel! Ez a szokásos ingyen szállítási határnál alacsonyabb,
és a webáruházban található minden termékre vonatkozik.

Kedvezményes szállítás: Gondolni szerettünk volna azokra is, akik nem kívánnak nagyobb összegben vásárolni, mégis kedvezményesen szeretnék azt megoldani. Kellemetlen probléma, hogy mostanában egyre kevésbé oldható meg az 1-1 termék alacsony áron való postázása a kiszállító cégek megváltozott árai, lehetőségei miatt. Pedig nem mindegy, hogy az adott termék árához még mennyi jön hozzá, ha csak egyedül azt rendelnénk. Így a 10.990 Ft alatti rendelések esetén
kedvezményes egységes 990 Ft-os szállítási díjat biztosítunk!*
(* Sajnos a pénzforgalom biztosítása egyéb költségekkel is jár a futárcégeknél, így utánvét esetében ezeken a napokon is +340 Ft-ot kell felszámolnunk kezelési díjként.
Szíves megértésüket kérjük!)


Vásároljon online webáruházunkban, és védjük együtt környezetünket, hogy még sokáig harmóniában tudjunk vele együtt élni! Minden kicsi lépés messze vezethez, így ez a lépés is számít! Ha tudatosabban megtervezi bevásárlásait, akkor az a háztartásának is javára válik.

 

Milyen egyéb előnyei vannak, ha közvetlenül online vásárol a gyártótól, termelőtől?

  • frissebb, jobb terméket kaphat
  • olcsóbban jöhet ki, nagyobb a választék a különböző kiszerelésekből
  • törzsvásárlói kedvezményeket gyűjthet, ami további kedvezményes vásárláshoz vezet
  • gyorsabban kézhez kaphatja a terméket
  • kényelmes, nem kell sietni a boltba
  • könnyebben tervezhetőek az árak, összehasonlíthatóak más márkákkal
  • részletesebben tudunk informálódni a termékről, így tudatosabban dönthetünk, nekünk mi is az igazán megfelelő
  • az ügyfélszolgálaton keresztül további segítséget is kaphatunk a személyre szabott termékek kiválasztásához