Harmóniában a
természettel
0
Rendezvények
Termékeinkről mondták
Egy keményebb, zsírosabb krém, amit mi nem csak babapopóra, hanem fürdés után a baba egész teste átkenésére is használunk, sőt, önző módon a saját kezemre is szoktam kenni :) Nagyon szeretjük, és a szuper hatásán túl az illatát emelném ki: most kb minden krémnek levendula illata van, nehéz jól eltalálni (szerintem) a különleges és jó levendulaillatot, és ennek a krémnek sikerült. Fantasztikus, állandóan szagolgatjuk :) nagyon finom és visszafogott, nem tolakodó, de mégis karakteres.
Pici Piac - a legkisebbek vására Fehérvár Holisztikus Hétfő kedvezményes szállítás VeraNatura natúrkozmetikumok 100% elégedettségi garancia Holisztikus Élet facebook oldal

Aroma diffúzőr Soto White

Raktáron: nincs
x
16900 Ft

A Soto White aroma diffúzőr egy olyan ultrahangos megoldású hidegpárásító készülék, mely az egyszerű párásításon kívül alkalmas illóolajok porlasztására is. Így kedvenc illata lágyan betöltheti a szobát, hangulatossá és frissé téve a levegőt. De a felhasználási lehetőségek nem érnek itt véget, hiszen az aromaterápia gazdag világából merítve ez a diffúzőr alkalmas lehet különböző kiegészítő terápiára is az illóolajok gondos kiválasztása révén. Akár a teraszon is használhatjuk, ha a szúnyogokat szeretnénk távol tartani magunktól.

A termék leírása

Illatosítja, tisztítja és nedvesíti a levegőt. Illóolaj hozzáadása nélkül a diffúzőr egyszerű hidegpárásítóként is használható. Mivel azonban egyesíti a finom vízpermet és az illóolajok hatását, ezért többet ad, mint egy egyszerű hidegpárásító. A kíméletes ultrahang hullámok rendkívül apró mikrorészecskékre bontják le az illóolajokat anélkül, hogy felmelegítenék őket. Az olajok így meg tudják tartani eredeti, egyedi illatukat és gyógyító hatásukat.

Az olajok pár órán keresztül oxigénmolekulákhoz kötődnek, ezáltal frissítik, javítják a levegő minőségét. Az aroma-porlasztás a nyugtatás és a lazítás mellett térfertőtlenítésre, immunerősítésre, álmatlanság, stressz kezelésére is tökéletes megoldás. Az olajok vírusölő, antibakteriális és fertőtlenítő tulajdonságai által megölik a levegőbe kerülő baktériumokat, és segítenek a gombák és penészgombák semlegesítésében is - az erre alkalmas terápiás tulajdonságú illóolajok alkalmazásával. Használhatjuk meghűlés esetén inhalálásra, illetve a tüdő kapacitás növelésére, lassú ki- és belélegzésekkel. Számos diffúzőr a szagláson történő terápián túl az ősi gyógyító módszert, a fényterápiát is alkalmazza, ami befolyásolja a hangulatot és az általános mentális egészséget.

Az aroma diffúzőr segít minden szobából pihentető légkörű, illatos oázist létrehozni. Alkalmas nappaliba, gyerekszobába, rendelőbe, óvódába, de akár konferenciaterembe, wellness központba is. A megfelelően kiválasztott illóolajok elősegítik a pihentető légkört a hálószobában, a levegő fertőtlenítését és a pihentető alvást a gyerekszobában, segíthetik a koncentrációt tanulás közben, vagy elősegítik a gördülékeny kommunikációt a megbeszélések során akár otthon, vagy a munkahelyen.
 

Felhasználás

Mindig jó minőségű, oldószermentes illóolajat vásároljunk! Az olcsó, szintetikus olajok, vagy az adalékokkal dúsított aromaolajok tönkretehetik a gép érzékeny membránját (ebben az esetben a garancia nem érvényes). Érzékenyebb egyéneknél kellemetlen tüneteket is okozhatnak, mint például fejfájás, szemirritáció, allergiás szénanátha. Az illatos környezet megteremtése közben figyeljünk arra, hogy ne okozzunk kárt - cél a testi és lelki pihentető és ápoló környezet létrehozása, minden zavaró körülmény nélkül.

Lehetőség szerint desztillált vagy szűrt vizet használjunk, a lehető legkevesebb vízkövesedéshez. Mindig figyeljünk arra, hogy úgy töltsük a tartályba a vizet, hogy ne emelkedjen túl a maximum vízszinten. Ebben segít a mellékelt adagoló kancsó, mellyel pontosan kimérhetjük a szükséges víz mennyiségét. Ne tartsuk a készüléket a vízcsap alá! Mindig úgy kezeljük-tisztítsuk, hogy közben megbizonyosodtunk róla, hogy kihúztuk a hálózatból! Arra is figyeljünk, hogy ha már nincsen szükségünk a tartályban lévő vízre, vagy más illóolajat szeretnénk felhasználni, mint amit előtte beletettünk, akkor a megfelelő irányba öntsük ki a vizet, hogy ne folyjon a készülék olyan részeihez a víz, mely meghibásodást okozhat. Ha használat közben kifogyott a tartályból a víz, akkor a készülék automatikusan kikapcsol.

Ha betöltöttük a szükséges vizet, akkor adjunk pár csepp (5-15) illóolajat a vízhez. Nem kell megkeverni, ezt a műveletet elvégzi az ultrahangos membrán, egyenletesen porlasztva az illóolajat a víz felszínéről használat közben.

A diffúzőrt beállíthatja olyan üzemmódba, hogy folyamatosan cserélje a fényhatásokat, és így hozzon létre a szobában egy kellemes hangulatot és környezetet. Ha bizonyos színt részesítünk előnyben, vagy azért mert az tetszik, vagy kifejezetten a színterápia kedvéért, akkor adott színnél megállíthatjuk a színek cseréjét, így csak egy szín fog folyamatosan világítani. Ha nem szeretnénk háttérvilágítást, akkor ez ki is kapcsolható.

A párologtató mellett nyílt lángot nem lehet használni, legyen az gyertya vagy öngyújtó.

Könnyű kezelhetőség, finom sziluett, illeni fog környezetébe!

 

Fizikai paraméterek

Méretei: átmérője 180 mm, magassága 107 mm
Súlya: 0,42 kg ill. 0,75 kg csomagolással
Áramforrás: AC 220-240V; 50Hz; adapter 24V
Teljesítmény: 12W
Víztartály térfogata: 80 ml
Folyadék felhasználás: 15 ml/óra (+/- 5 ml)
Háttérvilágítás: 12 LED (sötétkék, piros, lila, türkiz, zöld, fehér)
Üzemidő: 3,5 - 4 óra

 

Hozzászólások elrejtése

Hozzászólások a termékhez

A termékhez még senki nem írt hozzászólást. Legyen Ön az első!

Amennyiben szeretne véleményt írni a termékhez, kérem jelentkezzen be!