Harmóniában a
természettel
0
Termékeinkről mondták
Érzékeny intim területek kezelésében nagy segítség a család hölgy tagjainak. Van problémás felhasználója, már sok mindent próbáltunk (orvosi receptúrákat is), eddig ez bizonyult a leghatékonyabbnak és megnyugtat a tudat, hogy nincs benne mesterséges alkotó :).
Pici Piac - a legkisebbek vására Fehérvár Holisztikus Hétfő kedvezményes szállítás VeraNatura natúrkozmetikumok 100% elégedettségi garancia Holisztikus Élet facebook oldal

Aromavíz római kamilla

Raktáron: igen
x
2000 Ft

Római kamilla hidrolátum kobaltkék flakonban, porlasztós fejjel vagy csavaros alu kupakkal, kétféle kiszerelésben.

Inci: Chamaemelum nobile flower water

Bevizsgált, minősített római kamilla víz magyarországi kistermelőtől.

Az aromavizek az aromás növényi részek lepárlása során keletkeznek melléktermékként. Tartalmazzák tiszta formában a növény desztillátumát, és valamennyit az illóolaj tartalmából is. Nagyon tiszták, finom illattal, gyengéd hatóerővel. Gyerekeknél is bátran használhatjuk.

A római kamillavíz kiválóan nyugtatja az irritált bőrt, a gyulladt szájüreget, de ugyanígy nyugtatja a felspannolt idegeket is. Tisztítja, újjáéleszti a fáradt arcbőrt, javasolt zsírosabb bőrállapotokra, irritációra, kipirosodásra, vagy kiváló borotválkozás után, leégés esetén. Segíti az emésztést, csillapítja a gyulladásos fájdalmat. 

A kobaltkék tároló védi az érzékeny aromavizet a napfény károsító hatásától, a spricnis kupak pedig megkönnyíti a víz permetezését akár az arcunkra, az irritált bőrfelületre, vagy testpermetnek, arctoniknak. Csavaros alumínium kupakkal olcsóbb kiszerelésben szerezhető be, ha alapanyagként szeretnénk felhasználni saját magunk által készített natúrkozmetikumainkba, vagy csak utántöltőként.

Nem tartalmaz tartósítószert, sem alkoholt, sem semmilyen hozzáadott anyagot, így a hidrolátum érzékeny a szennyeződésekre. Felbontás után hűvös helyen, vagy hűtőszekrényben tároljuk, és lehetőség szerint 6 hónapon belül használjuk fel.

Termékünk, mely a csillapító, nyugtató római kamilla víz felhasználásával készül: Levendula & aloe vera hűsítő gél római kamillával

Hozzászólások elrejtése

Hozzászólások a termékhez

A termékhez még senki nem írt hozzászólást. Legyen Ön az első!

Amennyiben szeretne véleményt írni a termékhez, kérem jelentkezzen be!