Harmóniában a
természettel
Élje meg életét természetesen! Holisztikus Hétfő november 5-én!

Termékeinkről mondták

Nagyon elégedett vagyok a termékkel. Érzékeny bőrűként sokféle dezodort kipróbáltam és a legtöbbtől viszketek. Ettől nem. Izzadékony is vagyok, de eddig még a nyári melegben sem kellett 2 alkalomnál többször használnom egy nap. Megkönnyebbülés, hogy nem kell örökké a dezodorok ártalmas hatására gondolnom. Az meg külön öröm, hogy minden mozdulatomat a kedvenc levendula illatom kíséri :).
Holisztikus Hétfő kedvezményes szállítás VeraNatura natúrkozmetikumok Aromaterapeuták Magyarországi Egyesülete Mamami fórum 100% elégedettségi garancia Holisztikus Élet facebook oldal

Gyógynövényes balzsamcsomag

Raktáron:
igen
2500 Ft

Kétféle gyógynövényes balzsamot tartalmaz táskába illő, kicsi nyári csomagunk, mely megoldást nyújt kicsiknek és nagyoknak egyaránt különböző, napi szinten fellépő problémák esetén. 

A körömvirág egy mindenki által ismert kiváló gyógynövény, mely sikeresen alkalmazható kiegészítő kezelésként horzsolásnál, napégésnél, bőrsérüléseknél, gyulladásnál, véraláfutásoknál. A Körömvirág balzsam árnika kivonattal több értékes hatóanyagot is tartalmaz a fentiek sikeres kezelésére, mint például a bőrhegesítő tamanu olajat, a bőrszerkezet javító borágó olajat, vagy a bőrnyugtató levendulavizet. Ekcémások is szívesen használják bőrnyugtató hatása miatt. Arcra is alkalmas, különösen hasznos lehet ha lepirultunk a napon! Mérete 15 ml.

Akinek már dagadt fel a karja egyetlen szúnyog csípésétől, az tudja, hogy ez mennyire nem egy egyszerű kellemetlenség, a viszketésről nem is beszélve! De megcsíphet minket nyáron a darázs, a méh, a hangya, a pók, sőt kirándulás közben még a csalán is. Csípés balzsamunk ezen csípések kellemetlen következményeit hatásosan és gyorsan csillapítja. A hatóanyagok nyugtatják az irritált bőrfelületet, csillapítják a viszketést, csökkentik a duzzanatokat. Mérete 12 ml.

 

Hozzászólások elrejtése

Hozzászólások a termékhez

A termékhez még senki nem írt hozzászólást. Legyen Ön az első!

Amennyiben szeretne véleményt írni a termékhez, kérem jelentkezzen be!

"Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra..."
Weöres Sándor