Harmóniában a
természettel
Élje meg életét természetesen! Karácsonyi rendelések december 19-ig!

Rendezvények

Termékeinkről mondták

Igazán hatásos krém! Az otthoni patika alap darabja nálam. Csillagos 5-re szerepelt az idei nyáron, amikor sikeresen leégtem. Száraz, és gyulladt bőrre is tökéletes! Mindenkinek jó szívvel ajánlom, nekem nagyon bevált!
Holisztikus Hétfő kedvezményes szállítás VeraNatura natúrkozmetikumok Aromaterapeuták Magyarországi Egyesülete Mamami fórum 100% elégedettségi garancia Holisztikus Élet facebook oldal

Gyógynövényes balzsamcsomag

Raktáron:
igen
2600 Ft

Kétféle gyógynövényes balzsamot tartalmaz táskába illő, kicsi nyári csomagunk, mely megoldást nyújt kicsiknek és nagyoknak egyaránt különböző, napi szinten fellépő problémák esetén. 

A körömvirág egy mindenki által ismert kiváló gyógynövény, mely sikeresen alkalmazható kiegészítő kezelésként horzsolásnál, napégésnél, bőrsérüléseknél, gyulladásnál, véraláfutásoknál. A Körömvirág balzsam árnika kivonattal több értékes hatóanyagot is tartalmaz a fentiek sikeres kezelésére, mint például a bőrhegesítő tamanu olajat, a bőrszerkezet javító borágó olajat, vagy a bőrnyugtató levendulavizet. Ekcémások is szívesen használják bőrnyugtató hatása miatt. Arcra is alkalmas, különösen hasznos lehet ha lepirultunk a napon! Mérete 15 ml.

Akinek már dagadt fel a karja egyetlen szúnyog csípésétől, az tudja, hogy ez mennyire nem egy egyszerű kellemetlenség, a viszketésről nem is beszélve! De megcsíphet minket nyáron a darázs, a méh, a hangya, a pók, sőt kirándulás közben még a csalán is. Csípés balzsamunk ezen csípések kellemetlen következményeit hatásosan és gyorsan csillapítja. A hatóanyagok nyugtatják az irritált bőrfelületet, csillapítják a viszketést, csökkentik a duzzanatokat. Mérete 12 ml.

 

Hozzászólások elrejtése

Hozzászólások a termékhez

A termékhez még senki nem írt hozzászólást. Legyen Ön az első!

Amennyiben szeretne véleményt írni a termékhez, kérem jelentkezzen be!

"Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra..."
Weöres Sándor