Harmóniában a
természettel
Élje meg életét természetesen! Holisztikus Hétfő június 3-án! PiciPiac június 16-án Fehérváron!

Termékeinkről mondták

Szuperjó krém! Vegyes, zsírosodásra hajlamos, kissé vízhiányos bőrömre használtam, és nagyon jó tapasztalataim vannak. Az illata kissé gyógynövényes, amit én nagyon szeretek, a tisztaság, csillapítás, gyógyítás szavak ugranak be róla. Nem nehéz, mégis tápláló, nem olyan könnyű, mint egy zselés krém, de gyorsan felszívódik. Nappali krémnek használtam, mert pár perc múlva mehet rá az alapozó, miegyéb, de éjszakára is csodás.
Pici Piac - a legkisebbek vására Holisztikus Hétfő kedvezményes szállítás VeraNatura natúrkozmetikumok Aromaterapeuták Magyarországi Egyesülete Mamami fórum 100% elégedettségi garancia Holisztikus Élet facebook oldal

Gyógynövényes balzsamcsomag

Raktáron:
nincs
2580 Ft

Kétféle gyógynövényes balzsamot tartalmaz táskába illő, kicsi nyári csomagunk, mely megoldást nyújt kicsiknek és nagyoknak egyaránt különböző, napi szinten fellépő problémák esetén. 

A körömvirág egy mindenki által ismert kiváló gyógynövény, mely sikeresen alkalmazható kiegészítő kezelésként horzsolásnál, napégésnél, bőrsérüléseknél, gyulladásnál, véraláfutásoknál. A Körömvirág balzsam árnika kivonattal több értékes hatóanyagot is tartalmaz a fentiek sikeres kezelésére, mint például a bőrhegesítő tamanu olajat, a bőrszerkezet javító borágó olajat, vagy a bőrnyugtató levendulavizet. Ekcémások is szívesen használják bőrnyugtató hatása miatt. Arcra is alkalmas, különösen hasznos lehet ha lepirultunk a napon! Mérete 15 ml.

Akinek már dagadt fel a karja egyetlen szúnyog csípésétől, az tudja, hogy ez mennyire nem egy egyszerű kellemetlenség, a viszketésről nem is beszélve! De megcsíphet minket nyáron a darázs, a méh, a hangya, a pók, sőt kirándulás közben még a csalán is. Csípés balzsamunk ezen csípések kellemetlen következményeit hatásosan és gyorsan csillapítja. A hatóanyagok nyugtatják az irritált bőrfelületet, csillapítják a viszketést, csökkentik a duzzanatokat. Mérete 12 ml.

A csomag értéke 2780 Ft.

Hozzászólások elrejtése

Hozzászólások a termékhez

A termékhez még senki nem írt hozzászólást. Legyen Ön az első!

Amennyiben szeretne véleményt írni a termékhez, kérem jelentkezzen be!

"Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra..."
Weöres Sándor