Harmóniában a
természettel
Élje meg életét természetesen! Zöld PiciPiac augusztus 25-én A Grundon! A SZERelem Útján Workshop Pilisszentkereszten augusztus 26-án! A levendula szerelmeseinek

Termékeinkről mondták

Szeretjük. Régóta használjuk. A leguniverzálisabb krém,amivel eddig találkoztam a baba-anya ápolásban. Használjuk popóra, fogzáskor is teszi a dolgát, használjuk szélfújta pofira, használjuk bibire,hogy gyorsan,szépen gyógyuljon, használjuk anya sarkára, kezére. Nagyszerű krém,bátran ajánlom,nem okoz csalódást! Jó ötlet volt a nagy, gazdaságos kiszerelés. Én még csavaros ajakbalzsam tubusban is el tudnám képzelni egy kis méhviasszal. Sokszor,sokat bizonyított termék.
Holisztikus Hétfő kedvezményes szállítás VeraNatura natúrkozmetikumok Pici Piac - a legkisebbek vására Aromaterapeuták Magyarországi Egyesülete Mamami fórum 100% elégedettségi garancia Holisztikus Élet facebook oldal

Horgolt gyerekjáték csörgős rágóka

Raktáron:
igen
2950 Ft

Webáruházunk új termékei a pici babánknak készített horgolt rágókák.

Pamutfonal, fa karika és puha töltet adja formáját, mely kiváló gyermekeinknek fogzáskor az íny masszírozására. Természetes anyag. A szemek biztonsági szemek, melyek varrva is vannak, nem szakadhatnak le! A fa karikát a kicsi kezükkel is könnyen meg tudják fogni. 40 fokon mosható!

A figura fejében csörgős golyó található, így rázás közben hangot ad ki.

Az aktuális készletet (forma, szín) a kiszerelés választóban lehet beállítani.

A különböző állatkák rendelhetőek is, csörgős és nem csörgős kivitelben is, vagy ha a formát más színnel kombinálnák fiúcskás vagy lányos színek szerint.

A rendelések szállítási időpontját emailben egyeztetni lehet.

Hozzászólások elrejtése

Hozzászólások a termékhez

A termékhez még senki nem írt hozzászólást. Legyen Ön az első!

Amennyiben szeretne véleményt írni a termékhez, kérem jelentkezzen be!

"Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra..."
Weöres Sándor