Harmóniában a
természettel
Élje meg életét természetesen! Csak a Mentes őszi vásár szept. 22-23. Holisztikus Hétfő október 1-én!

Iskolai kezdő tisztasági csomag

Raktáron:
igen
5250 Ft4460 Ft

Magunk is sokszor szembesülünk vele, hogy amíg távol vannak tőlünk gyerekeink, sokszor rá vagyunk utalva mások gondoskodására. Nincs ez másképp a bőrápolással sem: ha érzékeny bőrű csemeténk, akkor az iskolai kézmosó kiszáríthatja bőrét, a szeles iskolaudvaron kifújja arcát a szél, vagy elesik és felhorzsolja a térdét. 

Jó szülőként épp ezért próbálunk mindent biztosítani számukra, hogy mindig minden kéznél legyen, elérhetően, amikor szükség van rá. A csemeténk tudja és merje használni az általunk előre csomagolt megoldásokat, és mellette ne legyen ciki a megjelenés a társak előtt sem, hogy mit hordoz még a táskában. Ehhez szeretnénk segítő kezet nyújtani, hogy kisebb kiszerelésű és praktikus termékeinkkel a gyerekek is örömmel ápolják bőrüket. 
 

Kezdő mini csomagunk így a következő legszükségesebbeket tartalmazza:

  • Mini szappanka csavaros alu tégelyben (25-30g): mindig legyen kéznél szappan, jól zárható, nem csöpögő praktikus tégelyben, elfér a zsebben és magunkkal vihetjük a mosdóba is. Az érzékeny bőrű gyermekünk keze nem lesz cserepes az erősen tisztító bolti kézmosók használatával szemben. Nem mállik szét könnyen, így nem kenődik feleslegesen. 
     
  • Mini 15ml-es Aloe vera & babassu vaj bőrtápláló kézkrém: a kis kiszerelést a gyerekek nagyon szeretik, mert úgy érzik hogy az ő méretükhöz van igazítva. Pici, elfér a tenyérben, és minden táskában vagy tisztasági csomagban ott a helye. Ha érzik hogy száraz vagy érdes a kezük, rögtön tudnak borsónyi mennyiséget kenni rá, mely hamar felszívódik és már mehet is tovább a munka. Az eredmény pedig pihe-puha kezek és minden ami ezzel jár. 
     
  • Hókifli kakaóvajas, Málnahab mandulaolajos vagy Nap csókja körömvirágos ajakír: a fiatalok nagyon szeretik az ajakíreket, ha mást nem is, ezt szívesen használják már kisebb korban is. Elfér a kabátzsebben, finom az illata és nem utolsósorban gazdag összetevői ápolják a cserepes ajkakat, vagy a náthás piros orrocskákat.

 

A csomag értéke 2960 Ft, most akciósan megvásárolható -15%-al

 

Kezdő maxi csomag (a mini csomag + 50ml-es deó):

  • Krémes dezodor citromfű & teafa: bizony egyre lejjebb tolódik az az idő, mikor már a kiskamaszok is erősen izzadni kezdenek. Hogy ez ne legyen számukra kellemetlen, nem árt használni egy olyan dezodort, melynek az illata semleges és friss, fiatalos, mellette nem ciki a használata sem. Be  lehet dobni a táskába, vagy a tornazsákba is, hogy mindig kéznél legyen. A csomagba a fiatalok által 90%-ban választott illatot válogattuk be. Használattól függően a dezodor akár 6 hónapig is elég!

A csomag értéke 5250 Ft, most akciósan megvásárolható -15%-al!
 

Válassza praktikus csomagjainkat iskolás gyerekeinek, és érezze a gondoskodást a távolból is! 

 

 

 

Hozzászólások elrejtése

Hozzászólások a termékhez

A termékhez még senki nem írt hozzászólást. Legyen Ön az első!

Amennyiben szeretne véleményt írni a termékhez, kérem jelentkezzen be!

"Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra..."
Weöres Sándor