Harmóniában a
természettel
0
Rendezvények
Termékeinkről mondták
Egy nagyon könnyű, mégis kellően zsíros, finom illatú krém. Örülök, hogy rátaláltam:-))
Holisztikus Hétfő kedvezményes szállítás VeraNatura natúrkozmetikumok Aromaterapeuták Magyarországi Egyesülete 100% elégedettségi garancia Holisztikus Élet facebook oldal

VeraNatura levendula öko mini ajándékcsomag

Raktáron: igen
x
6300 Ft5400 Ft

A levendula szerelmeseinek nem csak egy újabb levendula mintás konyhai kiegészítőt vagy csodás illatú potpurrit tudunk úgy ajándékozni, hogy hasznos is legyen! Válasszon most egy olyan csomagot, aminek minden levendula-imádó szeretni fog! 

Nem csak szeretni fogja, hanem el is tudja használni, majd a kiürült csomagolókat újra és újra tudja tölteni. Ez egy igazán tudatos választás. 

A csomag tartalma:

  • egy Nyugodt álom shea vajas szappan levendulavirággal 80g - levendula mintával, kézreálló kerek formában. Krémes, ápoló szappan, enyhe levendula illattal, melyet a tiszta levendula illóolaj ad. Gyereknek-felnőttnek is kiváló, nem szárít. Csomagolása lebomló növényi celofán. 
  • egy Shea vajas balzsam méhviasszal és levendulával 30ml - barna üvegtégelyben, egy igazán univerzálisan használható balzsam, 0-99 éves korig. Száraz bőrre, nyugtatásra, regenerálásra, kicserepedésre, védőkrémnek, stb. Piciknek és nagyoknak. 
  • egy Levendula aromavíz 10ml - praktikus kifújós üvegben, melyet a táskánkban bárhova elvihetünk magunkkal. Ez a levendulavíz magyar termelőtől származik, és csakis a virágokat szedték le fáradtságos munkával, kézzel. Ezt párolták le azonnal, így ennek a levendula aromavíznek igazán gyümölcsös, virágos illata van, kevésbé gyógyfüves. Jó gyuladásra, bőrpírra, csípésre, bőrápolásra, frissítőnek, stb. Szintén egy univerzális ajándéka a természetnek.


A csomag értéke 6300 Ft, melyet most kedvezményes áron vásárolhat meg!

A díszdobozba való csomagolás a szett része, mely magában foglal egy natúr papírdobozt, díszítőszalagot és a kitöltő természetes faforgácsot vagy papírkitöltőt.

Rendelje meg most, mert a csomagok korlátozott darabszámban készülnek!

Hozzászólások elrejtése

Hozzászólások a termékhez

A termékhez még senki nem írt hozzászólást. Legyen Ön az első!

Amennyiben szeretne véleményt írni a termékhez, kérem jelentkezzen be!