Harmóniában a
természettel
0
Rendezvények
Termékeinkről mondták
VeraNatura natúrkozmetikumok 100% elégedettségi garancia Holisztikus Élet facebook oldal

Életház Biobolt nyári szünet

Kategória: Hírek
Írta: Verona  |  2015. július 03.

Már bemutatkoztunk az Életház Biobolt partnereként, írtunk róluk termékbemutató kapcsán is. Most rövid szolgálati közleményt szeretnénk közölni róluk és a nyári nyitvatartásról.

Az Életház Biobolt júliustól megújul, és az átalakítás alatt zárva fog tartani. Az átalakítás után megújult külsővel vár minden kedves vásárlót újra! Addig is a VeraNatura manufaktúra termékeit sem tudják árusítaní, így egy időre nem tudunk jelen lenni termékeinkkel könnyen elérhető helyen Budapesten.

A webáruházon keresztül azonban továbbra is lehet rendelni, amit postán keresztül, illetve augusztusban személyes átvételre is meg lehet kapni, előzetes egyeztetés után. Az újbóli nyitásról természetesen tájékoztatunk azonnal mindenkit!

Ezek a cikkek is érdekelhetnek

Karácsonyi készülődés

2016. november 03.

Elindítottuk karácsonyi csomagajánlatainkat, hogy mindenki időben rá tudjon hangolódni az ajándékozás örömére. Minden héten megjelenik egy új csomagunk akciós áron, melyek ezt követően egész decemberben elérhetőek lesznek.
 

Tavasz, te gyönyörű!

2020. április 05.

Igen, így van, a tavasz mindig gyönyörű, így most is! Már nagyon vártuk, és bár kaptunk az elmúlt két hét szerdáján havazást és fagyot, most már akkor is velünk marad!

Megkezdődött a medvehagyma szezon

2017. március 15.

Ki ne hallott volna már a medvehagyma egészségre gyakorolt jótékony hatásáról? A szezon pont a "legjobb időben" érkezik: a böjti ételek, és tisztítókúrák méltó társaként kerülhet tányérunkra, s miközben erősíti immunrendszerünket, még ízlelőbimbóinkat is elvarázsolja. Hagymakedvelők előnyben!