Harmóniában a
természettel
0
Rendezvények
Termékeinkről mondták
VeraNatura natúrkozmetikumok 100% elégedettségi garancia Holisztikus Élet facebook oldal

Ingyen szállítás nap - 2014. december 11. csütörtök

Kategória: Hírek
Írta: Verona  |  2014. december 08.

Honlapunk csatlakozott az Ingyen Szállítási Naphoz idén decemberben. Így az újonnan megnyílt webáruházunkban holnapi napon, azaz december 11-én csütörtökön, a 0 és 24 óra között leadott, előre utalásos fizetés esetén 5000 Ft, utánvétes fizetés esetén 6000 Ft feletti rendelések postázása, azaz házhoz szállítása INGYENES!

Az ingyenes postázási lehetőség akkor áll fenn, ha a kosárba rakott termékek összértéke meghaladja előre utalás esetén az 5000 Ft-ot, utánvétes fizetési mód esetén a 6000 Ft-ot. Az ingyenes szállítási lehetőség csak ekkor válik érvényessé! Amennyiben a szállítási díjnál nem 0 Ft fog szerepelni, úgy a kosár értéke még nem érte el a kedvezmény igénybevételéhez szükséges értékhatárt, így a rendszer szállítási díjat számít fel.

A személyes átvétel továbbra is értékhatár nélkül ingyenes.

 

UPDATE: A technika ördöge megviccelt minket, sajnos egész nap este 18 óráig csak 10.000 Ft feletti értékhatárnál állt át a rendszer ingyen postára az 5000 Ft-os határ helyett. Így értelmét vesztette a kedvezményes nap nagy része. Most már működünk, de azt gondoltuk ki kárpótlásul, hogy a kedvezményt meghosszabbítanánk holnap este 18 óráig! Így aki szeretné, még ki tudja használni a lehetőséget! Utólag is elnézést kérünk azoktól, akik vásároltak volna.

 

 

 

 

Ezek a cikkek is érdekelhetnek

Ezt is Megúsztuk!

2018. július 16.

Gyerekkori álom, vagy bakancs-lista? Abban egyetérthetünk, hogy majd minden hazánkban élő legalább egyszer elgondolkodik rajta, milyen lehet átúszni a Balatont! Íme, friss élménybeszámolónk, amely mindenkinek szól!

Itt a tavaszi megújulás ideje!

2015. február 17.

Lezárult a farsangi időszak, hamvazószerdával megkezdődik a Nagyböjt, és ezzel párhuzamosan elérkezett az ideje a tavaszi nagytakarításnak, testünk tisztításának! Sokan nem is gondolnak rá, mennyire fontos, hogy a tavaszi tisztítókúrát, böjtnapokat nem csak a test szintjén kell megélni!

Vágyaink és változásaink

2014. augusztus 29.

Tudod-e már, mire vágysz igazán? Felismerted-e, hogy nemcsak a fizikális javakról szól az élet, hanem a belső békédről is? A lelked kívánságairól, s nem a testi kényelemről?