Harmóniában a
természettel
0
Rendezvények
Termékeinkről mondták
VeraNatura natúrkozmetikumok 100% elégedettségi garancia Holisztikus Élet facebook oldal

Regisztrációs és ügyfélszolgálati segítség

Kategória: Hírek
Írta: Verona  |  2018. március 08.

Szeretnénk felhívni a figyelmet pár apró problémára, ami a honlap kezelésével kapcsolatos.

Mostanában többen jelezték felénk, hogy gondjaik adódtak a regisztráció során. Azért kérjük a regisztrációt, mert számunkra egyszerűbbnek tűnt egyben, egy helyen kezelni vásárlóink megrendeléseit. Sokan kérik utólag, hogy a már megrendelt terméket szeretnék, és van hogy azt mi tudjuk visszakeresni, mert ők már törölték az emailt, és nem emlékeznek rá. Nekünk is hasznos, ha látjuk melyik termékek kedveltebbek, fogynak gyakrabban. Amennyiben feliratkoztak külön a hírlevélre, kiemelt ajánlatokat tudunk kiküldeni havonta. Önök számára azért hasznos a regisztráció, mert a rendelések értéke összeadódik, így törzsvásárlói kedvezmények érhetőek el. Mindehhez a megfelelő, kötelező adatkezelési elveket alkalmazzuk.

Sajnos azonban a regisztráció nem mindig sikeres, előfordul több esetben hogy megnehezíti a vásárlást. Ehhez szeretnénk apró segítséget nyújtani. A legfontosabb a beírt, létező email cím, mivel ez lesz később az azonosító a belépéskor! Azért nem egy fantázianév, mert azt sokan elfelejtik, míg a folyamatosan használt email címet kevésbé, könnyebb megjegyezni. A második helyen a jelszó áll, ezt kell megerősíteni, kérjük olyan jelszót válasszanak, amit könnyebben megjegyeznek. Nincs megkötés a jelszó fajtájában. Szükség esetén az email címre elküldjük a jelszó emlékeztetőt. 

Meg kell adni egy azonosítót is, ami lehet nick-név, becenév, rövidítés, vagy akár a valódi nevünk is. Ez csak és kizárólag akkor jelenik meg, amikor egy termék alatt használjuk a hozzászólás funkciót, kérdezünk vagy véleményezünk. Ehhez lehet megadni képet, avatart is, hogy egyedileg felismerhetővé tegyük magunkat - csakis ha szeretnénk. Máshová ezt az azonosítót nem kell beírni, nem kell megjegyezni és változtatható is! 

A következő rubrikába be kell írni a nevünket, célszerű a teljes nevet. Ez az egy beírás kötelező, mivel ezzel tudunk az email cím mellé személyt párosítani, kifejezetten akkor hasznos, ha valaki a hírlevélre is feliratkozott, meg tudjuk szólítani személyesen. Ezután a cím megadása a csomag postázása és számlázása miatt fontos, de ezt a sima regisztráció során nem kötelező azonnal beírni! 

Ezzel a regisztráció megtörtént, most jön a bonyolultabb része: az email címünkön meg kell keresni a visszaigazoló emailt! Erre, ahogy más honlapokon is, rá kell kattintani, hogy véglegesítsük a regisztrációt, ezzel jelezzük hogy létező email címről írunk. Ezzel a regisztráció befejeződik, beléphetünk az oldalra. Az emailben emlékeztetőül megkapjuk az email címet, amivel be tudunk lépni, és az általunk megadott jelszót. A belépéskor a jelszót be kell gépelni, nem lehet bemásolni!  Ez is gyakori probléma szokott lenni, mert különben nem fogadja el, és nem értjük miért nem, mikor jó az email cím és a jelszó is. 

Körülbelül egy hete, a GMAIL levelező rendszer a SPAM mappába teszi a visszaigazoló emaileket! Így nem találjuk meg őket, ha belépünk az email fiókunkba, nem tudjuk visszaigazolni a regisztrációt. Illetve a rendeléskor kapott visszaigazoló emailt is a SPAM mappába teszi! Nem tudni ez a funkció mikor áll vissza, így kérünk mindenkit, amennyiben nem kapott tőlünk semmilyen emlékeztető levelet, akkor keressen a fiókjában, a SPAM mappában elsősorban, mert biztosan ment ki levél! 

Amennyiben a fentieket rendben elvégezte, mégsem sikerült a regisztráció, kérjük keressen meg minket emailben vagy telefonon, hogy orvosolhassuk a problémát! Legtöbbször egy egyszerű dolog változtatásával megoldódik a hiba. Téves adatok megadásakor törölni tudjuk a regisztrációt, ha már bevette a rendszer és nem sikerül javítani, így előről lehet kezdeni a regisztrációt, immár helyes adatokkal. Amennyiben a böngésző nem frissíti az oldalt és "bennragadnak" a rossz adatok a rubrikákban, Ctrl+F5 billentyűkombinációval lehet újratölteni az oldalt. Ha még így sem működik, a böngészőnél a cookie-kat törölni kell Ctrl+SHIFT+Del billentyűkombinációval. 

Reméljük picit segítettünk az esetleges elakadásban, és sikeres vásárlóként üdvözölhetjük! Véleményüket továbbra is szívesen fogadjuk. 

Szép napot kívánunk! 

 

Ezek a cikkek is érdekelhetnek

Vízkereszt - a karácsonyi ünnep vége

2018. január 02.

Vízkereszt jeles napjához az általános köztudat leginkább a karácsonyfa lebontásának hagyományát kapcsolja, pedig az egyik legősibb keresztény ünnep, melyhez számos népszokás kötődik. Így nem csak Shakespeare művének a címéből kellene ismernünk.

Everness, ahol Önmagad lehetsz!

2018. április 13.

Az Everness egy „nyitott közösségi tér”. Egy elfogadáson alapuló, szeretetteljes közeg. Ez a közeg lehetőségeket kínál fel, de nem ítél meg. Támogat, „lámpákat kapcsolgat”, helyet ad. Ő maga is dinamikusan változik. Pont úgy, ahogy a szervezők mennek át saját személyiségfejlődésükön, és így lesz évről évre mindig kicsit más.

Aszpik Karácsony 2014

2014. december 21.

Szombaton a pécsi Csinos presszóban jártunk, a kézműves forgadalom már régóta nagyon vonzott minket. Most nem csak vásárlóként érkeztünk.