Harmóniában a
természettel
0
Rendezvények
Termékeinkről mondták
VeraNatura natúrkozmetikumok 100% elégedettségi garancia Holisztikus Élet facebook oldal

Szállítási költségek változása áprilistól

Kategória: Hírek
Írta: Hajni  |  2019. március 29.

A szállítmányozó cégünk a saját fejlesztésükre hivatkozva áremelést érvényesített szerződéses partnerei felé, így április elsejétől az általunk felszámított szállítási költség is emelkedni fog.

Csomagjainkat évek óta a GLS-sel küldjük ki, és a rugalmassággal, pontossággal mi meg vagyunk elégedve. Nem jött vissza csomag törve, szakadva, és vásárlóinktól sem kaptunk ilyen visszajelzést. Természetesen bármilyen ilyen probléma merül fel a szállítással, azt kérjük szépen mindenki jelezze!!

Volt időszak, amikor le tudtuk fedni az áremelkedést, így nem minden emelésnél emeltünk mi is. Most viszont az árfolyamváltozások és egyéb költségek negatív hatását is bele kell kalkulálnunk a Holisztikus Élet webáruházban. Sajnos a szállítás egy központi téma egy webáruház életében, így ez legnagyobb fájdalmunkra a Holisztikus Hétfők kedvezményes szállítását is érinteni fogja.

Így április 1-től az alábbi összegekre módosulnak a szállítási tarifák:

  •   - 1 kg-ig 1180 Ft-ra
  • 1 - 2 kg-ig 1420 Ft-ra
  • 2 - 5 kg-ig 1620 Ft-ra
  • 5 - 10 kg-ig 1820 Ft-ra

Az utánvét pótdíja változatlanul +340 Ft, így az utánvéd díjai: 

  •   - 1 kg-ig 1520 Ft-ra és 
  • 1- 2 kg-ig 1760 Ft-ra változnak.

Kérjük szíves megértésüket!

 

Ezek a cikkek is érdekelhetnek

Kiegészítő technikák a tavaszi tisztítókúrákhoz

2015. február 24.

A tisztítókúrák mellett elhanyagolhatatlan pont, hogy ne csak a táplálkozás oldaláról közelítsük meg a salaktalanítás témakörét. Testünket meg kell támogatni más eszközökkel is, különben a felszabaduló méreganyagok nem tudnak kiürülni szervezetünkből, és mellékhatásokat idéznek elő!

Egy Közösség lelkesítő ereje

2018. április 24.

Mindig jó érzés megismerni valamit, és valakiket, akiknek a nézetei közel állnak az enyémhez. Bepillantani munkásságuk színfalai mögé, hogy vajon ők hogyan teszik a dolgukat? Átérezni a lelkesedésüket, az elhivatottságukat. Az Everness szervezői Csapatával beszélgettem arról, hogyan áll össze a Nagy Egész. Miben rejlenek a részletek, mitől lesz jó, és más ez a Rendezvény?

Zsolnay Piknik a gyereknapon

2015. június 02.

Idén első alkalommal rendezték meg Pécsen a Zsolnay negyedben a Zsolnay Piknik eseményt, mely karöltve a gyereknappal ideális hétvégi kikapcsolódást, színes programot nyújtott a családoknak. Abban a szerencsés helyzetben részesültünk, hogy a rendezvény keretében tartott igényes kézműves vásárra mi is meghívást kaptunk.