Harmóniában a
természettel
0
Rendezvények
Termékeinkről mondták
VeraNatura natúrkozmetikumok 100% elégedettségi garancia Holisztikus Élet facebook oldal

Zöld Hétfő webáruházunkban

Kategória: Hírek
Írta: Verona  |  2015. január 30.

Február 2-án webáruházunk is csatlakozik a Zöld Hétfő kezdeményezéshez, mely legfőbb lényege, hogy a hónapok első hétfői napjain a webáruházban leadott rendelés mellé kedvezményes szállítást lehet igénybevenni. Nálunk most februárban már 8000 Ft összvásárlási érték után ingyenes a posta! 

Használja ki most a lehetőséget, és válogasson VeraNatura manufaktúránk natúrkozmetikumai között! Most új termékekkel is találkozhat, ismerje meg és szeresse meg termékeinket!

További részletek a Zöld Hétfő oldalán.

 

 

Ezek a cikkek is érdekelhetnek

Megkezdődött a medvehagyma szezon

2017. március 15.

Ki ne hallott volna már a medvehagyma egészségre gyakorolt jótékony hatásáról? A szezon pont a "legjobb időben" érkezik: a böjti ételek, és tisztítókúrák méltó társaként kerülhet tányérunkra, s miközben erősíti immunrendszerünket, még ízlelőbimbóinkat is elvarázsolja. Hagymakedvelők előnyben!

Árkád Napok Pécsen: kóstolj bele a VeraNatura világába!

2017. augusztus 31.

Kuponok, rohanás, tülekedés, még egy bolt, polcról lekapom-megveszem-hazaviszem. Általános viszonyok egy pláza akciós hétvégéjén. Ám mindig van egy kis sziget, ahol az érdeklődők kiegyensúlyozottan nézelődhetnek, és megismerhetnek számukra újdonságokat. Így kerülünk mi is a Harmónia Reformház kínáló pultja mögé.

Advent Fényei

2014. december 09.

December hónapunk sötétségbe boruló napjai mellett az Adventi időszak átminősítő ereje is elérkezett hozzánk. Gyermekeink szíve tele izgalommal, és várakozással. Örömmel bontogatják a Kalendáriumuk napi meglepetéseit, és a Mikulás hozta csomagot.