Harmóniában a
természettel
0
Rendezvények
Termékeinkről mondták
VeraNatura natúrkozmetikumok 100% elégedettségi garancia Holisztikus Élet facebook oldal

Májusi telihold, a szeretet megtartó erejével

Írta: Sophia  |  2018. május 29.

Május 29-én kedden a telihold energiájával töltődhetünk, de nem is akárhogyan!
Míg a Nap a Bika csillagkép alfa csillagával az Aldebarannal áll együtt, addig a vele oppozícióban lévő Hold a Skorpió csillagkép alfa csillagával, az Antaresszel alkot néhány órára fényszöget. E két minőség összeköti erre a rövid időre az "eget a földdel", lehozni képes számunkra a földi síkra azokat az energiákat, melyekkel itt és most ki tudunk emelkedni. Miből? Azokból a beragadt folyamatokból, amelyekben már nincs szeretet, és energia. Amik már valahol a múltat képviselik, és nem engednek szintet lépni. A fényszög segíti a szívünkből jövő tiszta vágyakat realizálni, miközben gyógyulhatnak azok a sebeink, amelyek eddig gátolhattak bennünket a megvalósításokban. Kiemelő erő rejtőzik a holnapi napban, melyek a buddhista rend szerint 10milliószoros energiával is fel lesz töltekezve!

Érdemes már a ma este elkezdeni a felkészülést, és kitisztítani gondolatainkat, hogy csak annak adjunk energiát, amire vágyunk. Azt teremtsük meg, ami igazán fontos számunkra. A holnapi napon test-lélek-szellem szintjén élhetjük meg a változást, egy új dolog születését. Megtermékenyítő energiák lesznek velünk, melyek segítenek, hogy szintet lépjünk, és megoldjunk olyan gordiuszi csomókat, amelyekre eddig nem sikerült rálátnunk. Vizsgáljuk meg, mi az, amit fel kellhet adnunk, amit már nem biztos, hogy érdemes tovább vinnünk életünkben. Szívből hangolódjunk, és hallgassunk álmainkra, vagy bevillanó ötleteinkre, hogy mi lehet a megoldás, és a továbblépés lehetősége. Olyan kapuk nyílhatnak meg, amelyekre nem számítunk. Mindez akkor, ha nyitott szívvel, és a SZER-etet tiszta, kiemelő energiáján keresztül vizsgálódunk.
Koncentráljunk a következő napokban arra, amit megvalósítanánk. És engedjük el lelkünkből azt, ami már nem szolgál minket. Vegyük kézbe életünket, és bátran merjük lépni! Jó kezeben vagyunk, bízzunk magunkban, szívünkben!

A csillagképek hatásai mindig egy lehetőséget tartogatnak magukban, melyekből kihozhatjuk a legjobbat, de nem jóslóak, és nem egyértelmű hatásként élhetjük meg. Így cselekedeteinket, hozzáállásunkat a józan ésszel és reális világképpel együtt kell kezelni.
kép:pixabay.com

Ezek a cikkek is érdekelhetnek

Vágyaink és változásaink

2014. augusztus 29.

Tudod-e már, mire vágysz igazán? Felismerted-e, hogy nemcsak a fizikális javakról szól az élet, hanem a belső békédről is? A lelked kívánságairól, s nem a testi kényelemről?

Everness, ahol Önmagad lehetsz!

2018. április 13.

Az Everness egy „nyitott közösségi tér”. Egy elfogadáson alapuló, szeretetteljes közeg. Ez a közeg lehetőségeket kínál fel, de nem ítél meg. Támogat, „lámpákat kapcsolgat”, helyet ad. Ő maga is dinamikusan változik. Pont úgy, ahogy a szervezők mennek át saját személyiségfejlődésükön, és így lesz évről évre mindig kicsit más.

Egészségnap a Kocsolai Általános Iskolában

2014. október 23.

Októberben meghívást kaptunk a Kocsolai Általános Iskolában rendezett egészségnapra is. Az iskola úgy találta megfelelőnek, ha már a munkanapcserék következtében szombaton iskolába kell menni, szóljon a nap kicsit másról, mely tudás és érték a gyerekeknek, ám az ismeretszerzés mégsem a hagyományos tanmenet keretében zajlik.