Harmóniában a
természettel
0
Rendezvények
Termékeinkről mondták
VeraNatura natúrkozmetikumok 100% elégedettségi garancia Holisztikus Élet facebook oldal

Karácsonyi készülődés

Kategória: Hírek
Írta: Sophia  |  2016. november 03.

Ajándékozni minőségi és hasznos ajándékot az igazán felemelő. Az elmúlt években megfigyelhető, hogy kiment a divatból a "vegyünk valamit, csak azért, mert muszáj", és az ajándékok átértékelődtek. Sokan napi használati cikkel lepik meg szeretteiket, sokan programmal - élménnyel, vagy kuponnal, mely során az ajándékozott tudja kiválasztani a termékpalettáról, ami számára igazán szimpatikus.

Karácsonyi csomagjainkat úgy állítottuk össze, hogy minden korosztály találjon szeretteinek megfelelő lehetőséget. A következő 6 hétben minden héten megjelenik kedvezményes áron egy ajándékcsomag, amely ezt követően karácsonyig elérhető lesz. Csomagjainknál gondoltunk az érzékeny bőrűekre, a fiatalokra, a férfiakra, és érettebb hölgyekre is. Érdemes figyelni a hetente megjelenő lehetőségeket, hogy akciós áron jussanak hozzá ajándékozásra kész termékeinkhez.

Első csomagunk a Karácsonyi szappan csomag, két különböző méretben. Ajánljuk minden korosztály számára. Prémium szappanjaink egyesével is elérhetőek, hangulatos, dobozos csomagolásuknak köszönhetően önmagunkban is tökéletes ajándék, melyet már nem szükséges otthon csomagolni. Ha mégis szeretnénk karácsonyi díszítést, a Díszcsomagolás menüpontból rendelhetünk hozzá kedvező áron organza tasakot, mellyel igazán elegánssá tehetjük a terméket.

Kéthetente megjelenő akcióink a karácsonyi készülődés időszakában sem szűnnek meg, sőt meglepetésszerűen napi akciókat is fogunk hirdetni, melyeket facebook oldalunkon lehet majd naprakészen követni.

Ne feledkezzünk el a Kedvezményes Szállítási Hétfőkről sem! Karácsonyig még két alkalommal, november 7-én és december 5-én lesz lehetőség kedvezményes szállításra!

Kövessék rendezvényeinket, ahol termékeink mindig tesztelhetőek bőrápolási tanácsok mellett, valamint készülünk mindig apróbb-nagyobb meglepetésekkel, aktuális ünnepi csomagokkal.

 

 

Ezek a cikkek is érdekelhetnek

Anyák napi akciók

2015. április 14.

Vége a húsvéti időszaknak, jön az igazi tavasz és az Anyák napja! Ha szeretnénk édesanyánkat meglepni valami különleges ajándékkal, akkor választhatunk neki natúrkozmetikumot, csupa természetes összetevőkből!

Karácsonyi nyitási akció

2014. november 20.

Közeleg a karácsony, egy hét múlva már az első adventi vasárnapot ünnepelhetjük. Meghitt, fontos, szeretetteljes ünnepünk ez. Ebben az időszakban sűrűn gondol mindenki az ajándékozásra is, ezért úgy döntöttünk, hogy mi is karácsonyi meglepetéssel kedveskedünk nyitási akciónk keretében!

Vízkereszt - a karácsonyi ünnep vége

2018. január 02.

Vízkereszt jeles napjához az általános köztudat leginkább a karácsonyfa lebontásának hagyományát kapcsolja, pedig az egyik legősibb keresztény ünnep, melyhez számos népszokás kötődik. Így nem csak Shakespeare művének a címéből kellene ismernünk.