Harmóniában a
természettel
0
Rendezvények
Termékeinkről mondták
VeraNatura natúrkozmetikumok 100% elégedettségi garancia Holisztikus Élet facebook oldal

Fesztiválozni mentünk!

Kategória: Hírek
Írta: Sophia  |  2016. június 19.

Eljött a várva-várt nyár, és elérkezett az Everness fesztivál hete is. Műhelyünktől való távollétünk, és szabadságunk miatt június 24-e és július 4-e között a rendeléseket sajnos nem tudjuk azonnal postázni.

Az utolsó csomagfeladási nap a fesztivál előtt: 2016. június 23-a csütörtök, amennyiben a rendelés értéke számlánkra megérkezik (az utánvétes csomagok feladása is ezzel a határidővel él). Az első csomag feladása a fesztivál utáni kedd, vagyis 2016. július 5-e.

Kérjük türelmüket és megértésüket a heti lassabb válaszadás, és rendelések csúsztatott teljesítése miatt!

A személyes átvétel ez idő alatt szintén szünetel.

Várunk a Balatonon mindenkit szeretettel!

 

 

Ezek a cikkek is érdekelhetnek

Áprilisi tavaszi programok és előadások

2015. április 09.

Megküzdöttünk húsvét előtt a böjti széllel: április 3-án részt vettünk a húsvéti kézműves és termelői TÜKE piacon, a Kossuth téren. Az idő csodás volt, rengeteg csodálatos kirakodó érkezett, csak elfújt mindent a szél. Holnap viszont nem kell ettől félni, mert a dombóvári natúrkozmetikum előadás a múzeumban lesz.

Júliusi kedvezmények

2015. július 13.

Tombol a nyár, és mi is megújulunk. Amíg az újdonságokkal nem rukkolunk elő szeptemberben, addig is tekintsék meg aktuális nyári akciós kínálatunkat!

Novemberi újdonságok - karácsonyváróban

2015. november 19.

Bizony következik a karácsony, és bár nem jelentkeztünk egy ideje, azért nem tétlenkedtünk, rengeteg újdonságot készítettünk elő, több olyat is, amit majd csak jövőre élvezhetünk ki teljes egészében!