Harmóniában a
természettel
0
Rendezvények
Termékeinkről mondták
VeraNatura natúrkozmetikumok 100% elégedettségi garancia Holisztikus Élet facebook oldal

Fókuszban a babák

Kategória: Hírek
Írta: Sophia  |  2017. március 16.

A tavaszi szezonban legkisebbjeink állnak a középpontban: többféle baba-mama rendezvényeken találkozhatunk, akciókkal és termék ajánlókkal kedveskedünk a gyerekes családoknak. Immár nemcsak natúrkozmetikumok, hanem, hanem horgolt gyerekjátékok is elérhetőek nálunk.

Március elejétől ismét kiemelt témánk a kisbabák és a kisebb gyerkőcök bőrápolása: a tavaszi szeles idő, a napsugarak erős hatása, a friss ételek bevezetésének következményeitől védeni kell legkisebbjeink bőrét.

A következő két hónapban több tematikus rendezvényen is részt veszünk, ahol minden esetben tanácsadás és terméktesztelési lehetőség is lesz:

  • ÚHuk Újbuda - Húsvéti klub, fotózás és vásár március 31.
  • CseHo Csepel - Húsvéti klub és vásár április 4.
  • Pici Piac XII. ker. - babás-mamás rendezvény és vásár április 9.
  • CseHo Csepel - Öko rendezvény és vásár május 2.
  • Ringató Pécs - rendezvény és vásár május 7.

A karácsonyi nagy érdeklődésre való tekintettel újra kaphatóak csomagon kívül baba rágcsáink, melyek csörgős kivitelben is készültek! Igény esetén rendelést is felveszünk.

Húsvéti ünnepekre gyerek szappankák, valamint nagy méretű húsvéti szappanok várják új gazdáikat!

Tavaszra fel!

 

Ezek a cikkek is érdekelhetnek

Dübörög a nyár!

2015. június 22.

Júniusban sok helyen jártunk, sok rendezvényt látogattunk meg, főleg kiállítóként. Az egyik legkiemelkedőbb volt ebből az orfűi Fishing on Orfű fesztivál, mely családias hangulatú, igazán friss magyar zenékkel tarkított, csodálatos környezetben szerveződik immáron több éve. A jegyek hamar elfogytak, mi pedig készültünk aktívan, hogy az Aszpik által szervezett kézműves udvarban sok-sok natúrkozmetikummal, köztük újdonságokkal is fogadjuk a látogatókat.

Áprilisi tavaszi programok és előadások

2015. április 09.

Megküzdöttünk húsvét előtt a böjti széllel: április 3-án részt vettünk a húsvéti kézműves és termelői TÜKE piacon, a Kossuth téren. Az idő csodás volt, rengeteg csodálatos kirakodó érkezett, csak elfújt mindent a szél. Holnap viszont nem kell ettől félni, mert a dombóvári natúrkozmetikum előadás a múzeumban lesz.

Legújabb lelőhelyünk a Neobaby!

2017. április 11.

Nagy örömmel tölt el minket, hogy ismét találtunk egy olyan partnert, akivel megtaláljuk a közös hangot! Így tudjuk, hogy termékeink jó kezekben lesznek és lelkesen várják pici felhasználóikat. Fontosnak tartjuk a helyi együttműködéseket, és hogy a VeraNatura termékek igényes szakboltokban is megjelenhessenek.