Harmóniában a
természettel
0
Rendezvények
Termékeinkről mondták
VeraNatura natúrkozmetikumok 100% elégedettségi garancia Holisztikus Élet facebook oldal

Nyári TÜKE Piacok

Kategória: Hírek
Írta: Sophia  |  2016. június 16.

A 2 hetenkénti szokásos Kossuth téri TÜKE Piacon való megjelenésünket a foci EB és nyári szünidő kicsit megszakítja. A következő hetekben a piac átköltözik. Kérjük kedves vásárlóink megértését, hogy nem tudunk jelen lenni egyenlőre a téren. A webáruházas rendelési lehetőség továbbra is él, valamint a rendezvényeken való megjelenéseinket is érdemes figyelni.

Kossuth téri Tüke Piacon szeptembertől újra jelen leszünk, a nyári időszak alatti megjelenésekhez érdemes a veranatura.manufaktura facebook oldalunkat figyelni.

Mivel Pécsen többször is jelen vagyunk vásárokon kívül is, így a webáruházban megrendelt csomagokat előre egyeztetett időben és helyen át tudjuk adni személyesen is, amennyiben ez megoldható. A rendelésnél a személyes átvételt kell bejelölni és lehetőség szerint előtte, külön egyeztetni ezt a megoldást!

Szép nyarat kívánunk!

Ezek a cikkek is érdekelhetnek

Zsolnay Piknik a gyereknapon

2015. június 02.

Idén első alkalommal rendezték meg Pécsen a Zsolnay negyedben a Zsolnay Piknik eseményt, mely karöltve a gyereknappal ideális hétvégi kikapcsolódást, színes programot nyújtott a családoknak. Abban a szerencsés helyzetben részesültünk, hogy a rendezvény keretében tartott igényes kézműves vásárra mi is meghívást kaptunk.

Fesztiválozni mentünk!

2016. június 19.

Eljött a várva-várt nyár, és elérkezett az Everness fesztivál hete is. Műhelyünktől való távollétünk, és szabadságunk miatt június 24-e és július 4-e között a rendeléseket sajnos nem tudjuk postázni.

Születés Hete rendezvények: babák és anyukák a középpontban

2016. április 25.

Május első vasárnapjával figyelmünk előterébe nem csak a majális léphet, hanem a babák és anyukáik is! Május 1-jén anyáknapja, majd a következő hetekben zajlik a már országos programsorozat, a Születés Hete, ahol hasznos ismeretekre tehetünk szert a születésről, és a legkisebbjeinkről a családban.