Harmóniában a
természettel
0
Rendezvények
Termékeinkről mondták
VeraNatura natúrkozmetikumok 100% elégedettségi garancia Holisztikus Élet facebook oldal

Újholdi energiák lelkünk megújulásáért

Kategória: Hírek
Írta: Sophia  |  2018. április 10.

Kiemelő erejű Újholdban lesz részünk április 16-án!

Sok belső munkánk gyümölcse fog most beérni, és megmutatni magát. Ez a nap nemcsak a tavaszi megtisztulást, és megújulást segíti! Több annál! Nagyon komoly karma körökből való kilépést, tisztázó rálátást, és felszabadulást hozhat el nekünk. Megoldásokat találhatunk olyan problémákra, melyeket régóta görgetünk magunk előtt, és eddig nem találtunk rá kiutat. A teljes újjászületés lehetősége rejlik benne, mely minden folyamatunkra, élethelyzetünkre kihatással lehet. Az Újhold a Halak csillagkép Felfelé úszó és Visszaúszó hal fonalánál aktiválódik, amit kiegészít még egy Uránusszal karöltött együttállás is. A múlt lezárását, az új elindítását, harmóniánk megtalálását mutathatja meg.

Ha merünk bizalmat szavazni a bevillanó ötleteknek, és gondolatoknak, bátran lépni, valamint elhinni, hogy működhet az, amit megálmodtunk az éjjel, megláthatjuk, hogy érdemes volt a forradalmi megoldást választani.

A lehetőség ugyanis csak akkor tud belépni életünkbe, ha merünk nagyot változtatni! A nagy lépések és tisztázások ideje jött el! És ami még hozzá adódik ehhez, az az, hogy tudni is fogunk róla beszélni!

A különleges napon egy különleges meditációt tartunk, melyet szívből ajánlunk Mindenkinek! Legfőkképp azoknak, akik valamilyen helyzetből tovább szeretnének lépni, vagy elindulni egy másik, szívükhöz közelebb álló úton. Akik szeretnék megérezni az Egységet, belső harmóniájukat, és lelkük kirobbantó erejét. Akik képesek tenni azért, hogy a termékeny Új energiájuk megérkezzen, és átírhassák az eddigi nehéz megéléseik történetét.

 

Részletek fb oldalunkon!

 

 

Ezek a cikkek is érdekelhetnek

Nyári TÜKE Piacok

2016. június 16.

A 2 hetenkénti szokásos Kossuth téri TÜKE Piacon való megjelenésünket a foci EB és nyári szünidő kicsit megszakítja. Kérjük kedves vásárlóink megértését, hogy nem tudunk jelen lenni egyenlőre a téren. A webáruházas rendelési lehetőség továbbra is él, valamint a rendezvényeken való megjelenéseinket is érdemes figyelni.

Kakaóvaj (Theobroma cacao)

2014. szeptember 10.

A kakaóvaj zsírsavösszetételében gazdag olajsavban, sztearinsavban és palmitinsavban. A kíméletes feldolgozás miatt megőrzi magas polifenol tartalmát, így gazdag antioxidánsokban, ami kiváló bőrápolóvá teszi. Antivirális, antibakteriális és rákellenes hatása is van, kozmetikumokban mégis hidratáló és napvédő funkciója miatt a legnépszerűbb.

Anyák napi akciók

2015. április 14.

Vége a húsvéti időszaknak, jön az igazi tavasz és az Anyák napja! Ha szeretnénk édesanyánkat meglepni valami különleges ajándékkal, akkor választhatunk neki natúrkozmetikumot, csupa természetes összetevőkből!