Harmóniában a
természettel
0
Rendezvények
Termékeinkről mondták
Közel két éve használom ezt a krémet, nagyon hálás vagyok érte. Van, hogy csak pár naponta krémezem az arcom, és gyönyörűen táplálja, hidratálja.
Holisztikus Hétfő kedvezményes szállítás VeraNatura natúrkozmetikumok 100% elégedettségi garancia Holisztikus Élet facebook oldal

Szállítási díjak emelkedése 2021-ben

Kategória: Hírek
Írta: Iroda  |  2021. március 30.

A GLS fuvarcég, ahogy már említettük, többféle fejlesztést is eszközölt az elmúlt években, ezzel a csomagküldés még egyszerűbb és praktikusabb lett. Az elmúlt 2 év bővítési munkálatai alatt a feldolgozási kapacitásukat másfélszeresére növelték, ezzel is biztosítva a hatékony csomagkezelést. 2020-ban újabb jelentős mértékű hálózatfejlesztést hajtottak végre, reagálva a vírushelyzet miatt megnövekedett csomagszámmal, melynek során 17 új depó nyílt. A szolgáltatásuk magas színvonalú megőrzése és az ügyfelek kifogástalan kiszolgálása szintén csak szakmailag képzett és megfelelően motivált munkatársakkal tud megvalósulni. Ehhez jön még hozzá a világpiaci üzemanyagdíjak növekedése.

Az GLS szállítás díjemelkedése április 1-től lép életbe. A belföldi díjak 6,7%-al, az export díjak 9,7%-os növekedéssel számolhatnak.

A Holisztikus Élet webáruházban ez a díjnövekedés a következő összegeket jelenti:

  •    - 1 kg-ig 1390 Ft-ra

  • 1 - 2 kg-ig 1660 Ft-ra

  • 2 - 5 kg-ig 1880 Ft-ra

  • 5 - 10 kg-ig 2100 Ft-ra

Az utánvét pótdíja változatlanul +340 Ft, így az utánvét díjai:

  •   - 1 kg-ig 1730 Ft-ra és

  • 1- 2 kg-ig 2000 Ft-ra változnak.


Köszönjük szíves megértésüket! Bízunk benne, hogy ezek az árak még mindig versenyképesek a legtöbb hazai webáruház áraival. 

 

Ezek a cikkek is érdekelhetnek

Holdfázisok ritmusa életünkben

2014. szeptember 24.

A Hold mozgása szerinti ritmust évszázadokon keresztül felhasználták az élet megannyi területén. A Hold hatásait most a kertészkedés szempontjából járjuk körbe, de kezdésnek nem tekinthetünk el attól az egész rendszertől sem, amiből kialakult a ma is ismeretes Holdnaptár.

Születés Hete 2015

2015. május 06.

Országszerte folynak a programok, előadások, kiállítások a Születés Hete programsorozat rendezésében. Az Újbudai Hordozós Klub szervezésében tartott napon május 4-én mi is jelen voltunk babás termékeinkkel, amelyen nagyon sok család vett részt. Utólag is nagyon köszönjük a meghívást!

Helyspóroló úti-csomagok: csak könnyedén!

2016. június 12.

Utazás során is szükségünk van a legfontosabb krémeinkre, főként, ha gyermekeinkkel együtt utazunk. Ehhez rendeztük össze kis kiszerelésű csomagjainkat, melyek így könnyen elférnek kézitáskánk, vagy bőröndünk zsebeiben.