Harmóniában a
természettel
0
Rendezvények
Termékeinkről mondták
VeraNatura natúrkozmetikumok 100% elégedettségi garancia Holisztikus Élet facebook oldal

Szállítási díjak emelkedése 2021-ben

Kategória: Hírek
Írta: Iroda  |  2021. március 30.

A GLS fuvarcég, ahogy már említettük, többféle fejlesztést is eszközölt az elmúlt években, ezzel a csomagküldés még egyszerűbb és praktikusabb lett. Az elmúlt 2 év bővítési munkálatai alatt a feldolgozási kapacitásukat másfélszeresére növelték, ezzel is biztosítva a hatékony csomagkezelést. 2020-ban újabb jelentős mértékű hálózatfejlesztést hajtottak végre, reagálva a vírushelyzet miatt megnövekedett csomagszámmal, melynek során 17 új depó nyílt. A szolgáltatásuk magas színvonalú megőrzése és az ügyfelek kifogástalan kiszolgálása szintén csak szakmailag képzett és megfelelően motivált munkatársakkal tud megvalósulni. Ehhez jön még hozzá a világpiaci üzemanyagdíjak növekedése.

Az GLS szállítás díjemelkedése április 1-től lép életbe. A belföldi díjak 6,7%-al, az export díjak 9,7%-os növekedéssel számolhatnak.

A Holisztikus Élet webáruházban ez a díjnövekedés a következő összegeket jelenti:

  •    - 1 kg-ig 1390 Ft-ra

  • 1 - 2 kg-ig 1660 Ft-ra

  • 2 - 5 kg-ig 1880 Ft-ra

  • 5 - 10 kg-ig 2100 Ft-ra

Az utánvét pótdíja változatlanul +340 Ft, így az utánvét díjai:

  •   - 1 kg-ig 1730 Ft-ra és

  • 1- 2 kg-ig 2000 Ft-ra változnak.


Köszönjük szíves megértésüket! Bízunk benne, hogy ezek az árak még mindig versenyképesek a legtöbb hazai webáruház áraival. 

 

Ezek a cikkek is érdekelhetnek

Januári akciónk és farsangi újdonságok!

2015. január 28.

Még a héten kihasználhatják januári nyitási akciónkat! Manufaktúránk által készített natúrkozmetikumainkat február 1-e éjfélig -15%-os kedvezményes áron vásárolhatják meg, míg 10.000 Ft feletti rendelés esetén a postázás ingyenes!
Februártól új akciókkal és egyéb érdekességekkel érkezünk, figyelje híreinket és fb oldalunkat!

Zöldüljünk a konyhában! I. Mosogatás és a mosogatószivacsok

2021. március 30.

A karanténnal és az éttermek zárva tartásával a pár éve még csak hobbi szinten elindult főzőcskézés új alapokra helyeződött, és az eddiginél nagyobb szerepet kapott újra a konyha, és ebben a környezettudatosság. De vajon minden arany-e, ami annak hirdetnek? Öko, natúr, környezetbarát- a sokféle csomagoláson a részinformációkból nehéz a boltban dönteni.

Szent Bálint napja - a szerelmesek ünnepe?!

2015. február 02.

Február 14-n a sok piros szív és lufi, plusz az ajándékvásárlási mánia már hozzánk is begyűrűzött. Vannak akik elfogadták, és meglepik szeretteiket, és vannak akik nem tartják magyar ünnepnek, pedig ezen a napon, ha nem is olyan formában, ahogyan a csapból is folyik, igenis sokféle hagyományra nyúlik vissza a történelem.