Harmóniában a
természettel
0
Rendezvények
Termékeinkről mondták
Én lennék az első kommentelő? Csodálkozom, mert ez a cucc az egyik kedvencem. Én "mézes-krémes" becenéven emlegetem, mert túl azon, hogy eszméletlenül jó, már a textúrája, illata is egy élmény. Elég csak beledugni az újjamat, legszívesebben megkóstolnám (nem kizárt, hogy ilyen összetevőkkel még belsőleg is hatna). Kipróbálni Hölgyeim, garantáltan imádni fogjátok. Én egyébként mindenre kenem, nyakra, főre, kézre. És hatásos.
Holisztikus Hétfő kedvezményes szállítás VeraNatura natúrkozmetikumok 100% elégedettségi garancia Holisztikus Élet facebook oldal

Szállítási díjak emelkedése 2021-ben

Kategória: Hírek
Írta: Iroda  |  2021. március 30.

A GLS fuvarcég, ahogy már említettük, többféle fejlesztést is eszközölt az elmúlt években, ezzel a csomagküldés még egyszerűbb és praktikusabb lett. Az elmúlt 2 év bővítési munkálatai alatt a feldolgozási kapacitásukat másfélszeresére növelték, ezzel is biztosítva a hatékony csomagkezelést. 2020-ban újabb jelentős mértékű hálózatfejlesztést hajtottak végre, reagálva a vírushelyzet miatt megnövekedett csomagszámmal, melynek során 17 új depó nyílt. A szolgáltatásuk magas színvonalú megőrzése és az ügyfelek kifogástalan kiszolgálása szintén csak szakmailag képzett és megfelelően motivált munkatársakkal tud megvalósulni. Ehhez jön még hozzá a világpiaci üzemanyagdíjak növekedése.

Az GLS szállítás díjemelkedése április 1-től lép életbe. A belföldi díjak 6,7%-al, az export díjak 9,7%-os növekedéssel számolhatnak.

A Holisztikus Élet webáruházban ez a díjnövekedés a következő összegeket jelenti:

  •    - 1 kg-ig 1390 Ft-ra

  • 1 - 2 kg-ig 1660 Ft-ra

  • 2 - 5 kg-ig 1880 Ft-ra

  • 5 - 10 kg-ig 2100 Ft-ra

Az utánvét pótdíja változatlanul +340 Ft, így az utánvét díjai:

  •   - 1 kg-ig 1730 Ft-ra és

  • 1- 2 kg-ig 2000 Ft-ra változnak.


Köszönjük szíves megértésüket! Bízunk benne, hogy ezek az árak még mindig versenyképesek a legtöbb hazai webáruház áraival. 

 

Ezek a cikkek is érdekelhetnek

Natúrkozmetikumok - kik is ők valójában? 1.

2014. december 30.

A környezettudatos vásárlók közül egyre többen keresik azokat a termékeket, amik gyártásuk során vigyáznak a természetre, és a lehető legtermészetesebb alapanyagokból állnak. Ez a forradalom napjainkra elérte a kozmetikumok iparát is.

Évadnyitó

2020. február 10.

Frissen vágtunk bele az évbe, de persze a szokásos rendrakási feladatok rögtön ránkzúdultak. Lássuk is, hol tartunk.

Everness Indián nyár- őszi feltöltődés az önismeret jegyében

2017. szeptember 14.

Az Indián nyár nem "csak egy" önismereti fesztivál: inkább egy tér, ahol élheted, amit szívből szeretnél, és nyitottan fogadhatod az átalakulás pozitív képeit. Biztonságban találhatod meg a számodra legmegfelelőbb eszközöket, melyekkel 3 teljes napon át élhetsz egy belsőséges közösségben.