Harmóniában a
természettel
0
Rendezvények
Termékeinkről mondták
VeraNatura natúrkozmetikumok 100% elégedettségi garancia Holisztikus Élet facebook oldal

2 fontos és 2 vidám téma babaváráskor

Írta: Verona  |  2019. április 25.


A csodálatos természet úgy alkotta meg a nőket, az édesanyákat, hogy kaptak egy ajándékot. Sokan női ösztönnek hívják, van, aki hatodik érzéknek, de bárhogy nevezzük, az biztos, hogy minden édesanyát végigkísér élete során. 

Mikor jelentkeznek a terhesség első tünetei?

Amikor a terhesség első jelei, a terhesség tünetei jelentkeznek, a leendő édesanyákat már nem mindig éri meglepetés. Valami titokzatos módon sejtik, sejtjük, „megérezzük” saját életünk, testünk változásait, édesanyaként pedig gyermekeink egész lényét.

Tudósok azt állapították meg, hogy mindez a terhességnek köszönhető, ugyanis az agy a terhesség időszakában olyan területeken erősödik, amely az érzésekkel, lelkiállapotokkal kapcsolatosak. Ez segíti a gyermekről való gondoskodást, a veszélytől való óvást, az anya-gyermek kapcsolat kötődését.  Hogy mik a terhesség első jelei, mikor jelentkeznek és melyek a terhesség tipikus első tünetei, erről ITT olvashatsz továbbiakat!

Terhességi puffadás és ellenszere, avagy a leggyakoribb terhességi tünet

Terhességi puffadás megzavarhatja babavárás örömét, a várakozással teli felhőtlen boldogságot, de ha szerencsénk van, nem kísér végig a kilenc hónapot, hanem csak az első trimeszterben tapasztaljuk ezt a kellemetlen érzést.

Az esetek nagy részében, a puffadás elmúlik a 15-16. heti időszak környékén. Bizonyos százalékban viszont végig kísérhet bennünket. Hogy mi az oka a terhességi haspuffadásnak és mi a haspuffadás jó ellenszere, arról ITT olvashatsz!

Baba ajándék, babaváró ajándék

Baba ajándékot nemcsak a barátok és a rokonok vásárolnak. Az édesanya már szinte a terhesség elején elkezdi vásárolni a babának való pici apróságokat, hiszen lélekben is így készül fel, ráhangolódik az új életre.

Amikor a várandós kismamának szeretnénk ajándékot adni, legtöbbször tanácstalanok vagyunk, mert nem tudjuk mi az ami különleges, mi az aminek igazán örülne. Nagy kérdés, hogy az ajándékunk a kismamának vagy az újszülöttnek szóljon? A legoptimálisabb egy olyan ajándék, aminek az egész család örül, de főleg a kisbaba látja hasznát Abban egészen biztosak lehetünk, hogy a Sangita Babamasszázs tanfolyam DVD nagy sikert fog aratni az újdonsült család életében. A hasfájás nélküli mosolygós baba, az első nyugodt éjszakák, a meghitt családi hangulat, és még sorolhatnánk, mi mindent adunk ezzel a meglepetéssel szeretteinknek!

Segítünk Neked további nagyszerű ajándékozási lehetőségek feltárásában is meglepetés ötletekkel, így továbbkalauzolunk az ajándékok világába: 20+1 szuper baba-mama ajándék ötlet: mit vigyünk babalátogatóba?

Babaváró buli ötletek

A babaváró bulira az utolsó hónap heteiben szokott sor kerülni, amelyen leginkább a kismama barátnői és a nőrokonok vesznek részt. Ilyenkor tarthatunk még egy csajos bulit a gyermek születése előtt, ahol minden a születendő kisbabáról, az édesanyáról és a vidámságról szól. Utána egy darabig úgyis egy csendesebb, befelé fordulósabb időszak következik.

Hogy mi egy babaváró buli alapszabálya, milyen játékok legyenek a babaváró bulin, és további babaváró  ajéndékötletekhez itt mindent megtalálsz: Babaváró buli és babaváró ajándékok

A várandósságról pedig összegyűjtöttünk Neked szinte minden fontos információt! Terhességről minden egy helyen!


Boldog babavárást kíván Sangita!


Vendégírónk oldalát ITT találhatjátok, további hasznos baba-mama témában!

 

 

 

Ezek a cikkek is érdekelhetnek

Megérkeztek kézműves nemez ékszereink!

2015. szeptember 07.

Megérkeztek első kézműves termékeink! Színesítsük ruháinkat ezekkel a különleges kiegészítőkkel, melyekkel a borúsabb napokon is vidámságot hozhatunk magunk és környezetünk perceibe!

Új partnereink bemutatása

2016. november 26.

Kilépve a karácsonyi ajándékozás gondolatköréből, bemutatjuk az eddig háttérben alakuló partnerségi folyamatok eredményeit: ismerjék meg az ősz végére beért, új partneri kapcsolatainkat!

A belső nyugalom és a lehetőségek sokasága

2016. április 20.

Mi az, ami nekünk jó? Hogy találjuk meg azt, ami nekünk szól? Milyen reformok illenek bele világképünkben? Mit jelent számunkra az „egészséges életmód”? Az első és legfontosabb az, hogy ismerjük meg magunkat, és azt, amit nekünk jelent a nyugalom, és az „EGÉSZ-ség”. Amiben önmagunk vagyunk, és amitől töltődni tudunk.