Harmóniában a
természettel
0
Rendezvények
Termékeinkről mondták
VeraNatura natúrkozmetikumok 100% elégedettségi garancia Holisztikus Élet facebook oldal

Áprilisi egészségprogramok a Holisztikus Élet központban

Kategória: Hírek
Írta: Verona  |  2015. március 05.

Áprilisban két eseményt is rendezünk a Holisztikus Élet központban, minden érdeklődőt szeretettel várunk! 


Április 18-19-én Kriston féle intimtorna tanfolyam
ot tart nálunk Mike Kata Budapestről. Két fél napban, 12 óra alatt megismerkedünk a torna lényegével, elméletével és gyakorlati útmutatókat kapunk a mindennapok "edzéseihez", személyre szabottan.

Jelentkezni már most lehet a 30/319-9119 számon. Bővebb infó Kata honlapján található.

 

Április végi hétvégén, április 25-26-án családállítást szervezünk Dombóváron! Várunk minden kedves érdeklődőt a környékről!
Az állítás két napos, mely egy hétvégén (szombat-vasárnap) kerül megrendezésre. Mindenkinek a saját egyéni problémáját kell hoznia, ami külön kerül feltérképezésre. Érdeklődőket is szívesen fogadunk, mert mindig szükség van a segítőkre, és pár plusz szereplőre. Segítőként "bújtatott" állításban lehet részünk, így nagyon hasznos az is! A foglalkozások általában 10-től 19 óráig tartanak, az elemésre kerülő helyzetek bonyolultságától függően. A családállítást Bader György pszichológus vezeti. Mindenféle kérdésre előzetesen is szívesen válaszolunk!

További részletek a családállításról a Bader György honlapján. Jelentkezni szintén a 30/319-9119 számon lehet.

 

Fotó:
pszichologuskepzo.hu
wellnesscafe.hu/mozgas

 

 

Ezek a cikkek is érdekelhetnek

Aktív kézápolás kívül-belül télvíz idején

2016. november 24.

Itt a tél, ilyenkor a kezünk bőre, a körmeink sokkal nagyobb igénybevételnek vannak kitéve, mint máskor. A faggyútermelés csökken, a bőr veszít rugalmasságából, így akár a mindennapi munka során is sérülhet. A kéz sok mindent elárul a tulajdonosáról, a szép kéz nem csak a megfelelő ápoláson múlik, de az egészségi állapotot is tükrözheti. 

Megérkeztek kézműves nemez ékszereink!

2015. szeptember 07.

Megérkeztek első kézműves termékeink! Színesítsük ruháinkat ezekkel a különleges kiegészítőkkel, melyekkel a borúsabb napokon is vidámságot hozhatunk magunk és környezetünk perceibe!

Everness, ahol Önmagad lehetsz!

2018. április 13.

Az Everness egy „nyitott közösségi tér”. Egy elfogadáson alapuló, szeretetteljes közeg. Ez a közeg lehetőségeket kínál fel, de nem ítél meg. Támogat, „lámpákat kapcsolgat”, helyet ad. Ő maga is dinamikusan változik. Pont úgy, ahogy a szervezők mennek át saját személyiségfejlődésükön, és így lesz évről évre mindig kicsit más.