Harmóniában a
természettel
0
Rendezvények
Termékeinkről mondták
VeraNatura natúrkozmetikumok 100% elégedettségi garancia Holisztikus Élet facebook oldal

Árkád Napok Pécsen: kóstolj bele a VeraNatura világába!

Kategória: Hírek
Írta: Sophia  |  2017. augusztus 31.

Szeptember 8-án, az Árkád Napok idején, délután néhány órára megtörjük a reformbolt megszokott rendjét, és közösen adunk teret a VeraNatura manufaktúra natúrkozmetikum család megismerésének. Nyugodt hangulatban lesz lehetőség a termékek tesztelésére, tanácsadás kérésére, és természetesen a termékek megvásárolására. 

Az üzletben egész hétvégén kedvezménnyel lesznek elérhetőek arcrkémeink!

És hogy ne otthon derüjön ki, tetszik-e az illata, vagy megfelelő-e bőrűnknek a választott tégely krém, úgy lehetőség van mindent "megízlelni", megszimatolni. A tesztelés lehetősége egész évben adott, ám a helyszínen megismerkedni velünk csak e pár órában lesz lehetséges. Szívesen mesélünk a készítésről, a termékek- alapanyagok tisztaságáról, és tudunk bőrtípus szerint javaslatokat tenni termékpalettánkról. 

Szeretettel várjuk azon érdeklődőket, akik kifejezetten érzékeny bőrrel rendelkeznek, vagy már kialakult bőrpanaszok (pl. ekcéma) viselői.

Találkozzunk szeptember 8-án délután a pécsi Árkád földszintjén, a Harmónia Reformházban!

 

 

 

 

 

Ezek a cikkek is érdekelhetnek

Karácsonyi kiszállítás 2020

2020. december 14.

Idén korán jön a karácsony, már alig várjuk. 

Szent Bálint napja - a szerelmesek ünnepe?!

2015. február 02.

Február 14-n a sok piros szív és lufi, plusz az ajándékvásárlási mánia már hozzánk is begyűrűzött. Vannak akik elfogadták, és meglepik szeretteiket, és vannak akik nem tartják magyar ünnepnek, pedig ezen a napon, ha nem is olyan formában, ahogyan a csapból is folyik, igenis sokféle hagyományra nyúlik vissza a történelem.

5 természetes megoldás alvási gondokra

2016. november 23.

Rengetegen panaszkodnak arra, hogy a szuperhold ideje óta nem tudnak pihentetően aludni. Van, aki pár nappal előtte is panaszkodott, vannak akik azóta sem tudnak nyugodtan végigaludni egy éjszakát. Nézzünk néhány apró, természetes ötletet, melyek segítenek nekünk a nyugodtabb pihenésben.