Harmóniában a
természettel
0
Rendezvények
Termékeinkről mondták
VeraNatura natúrkozmetikumok 100% elégedettségi garancia Holisztikus Élet facebook oldal

Dübörög a nyár!

Kategória: Hírek
Írta: Verona  |  2015. június 22.

Júniusban sok helyen jártunk, sok rendezvényt látogattunk meg, főleg kiállítóként. Az egyik legkiemelkedőbb volt ebből az orfűi Fishing on Orfű fesztivál, mely családias hangulatú, igazán friss magyar zenékkel tarkított, csodálatos környezetben szerveződik immáron több éve. A jegyek hamar elfogytak, mi pedig készültünk aktívan, hogy az Aszpik által szervezett kézműves udvarban sok-sok natúrkozmetikummal, köztük újdonságokkal is fogadjuk a látogatókat.

Az első napok hűvösre sikerültek, nagyon szorítottunk hogy ne essen az eső. Abban a szerencsés helyzetben voltunk, hogy a nagyszínpad felett és a borterasz alatt helyezkedtünk el a kézműves sátrakkal, így több felől hallgathattuk a zenéket is. Nulladik napon természetesen a Kispál és a borz volt a legnagyobb szenzáció. Első nap aztán végre kisütött a nap, jókat sütkéreztünk mi is. Az eső csak egy picit állított meg minket a második napon, de annál több érdeklődővel tudtunk beszélgetni, akiknek így volt ideje megállni, nézelődni és kenekedni is. A szombat volt a legszebb, legpörgősebb nap, gyönyörű napsütés és annál jobb koncerteket hallgathattunk meg. Mindenkinek köszönjük hogy meglátogatta a sátrunkat, külön köszönet az Aszpiknak a szervezésért. Fárasztó de sikeres vásárt zárhattunk.

 

 

 

 

 

 

Ezek a cikkek is érdekelhetnek

Everness, ahol Önmagad lehetsz!

2018. április 13.

Az Everness egy „nyitott közösségi tér”. Egy elfogadáson alapuló, szeretetteljes közeg. Ez a közeg lehetőségeket kínál fel, de nem ítél meg. Támogat, „lámpákat kapcsolgat”, helyet ad. Ő maga is dinamikusan változik. Pont úgy, ahogy a szervezők mennek át saját személyiségfejlődésükön, és így lesz évről évre mindig kicsit más.

Születés Hete 2015

2015. május 06.

Országszerte folynak a programok, előadások, kiállítások a Születés Hete programsorozat rendezésében. Az Újbudai Hordozós Klub szervezésében tartott napon május 4-én mi is jelen voltunk babás termékeinkkel, amelyen nagyon sok család vett részt. Utólag is nagyon köszönjük a meghívást!

A levendula varázslatos rabságában

2016. augusztus 05.

A júliusi levendulaszüret szemet, orrot, és ízbimbókat elbűvölő hangulata már csak emlék, már morzsolhatjuk a megszáradt csokrokat eltenni üvegekbe. Hogy felfrissítsük az illatos pillanatokat, aktuális akcióinkban, most augusztus elején ismét a levendulát helyeztük a figyelem központjába.