Harmóniában a
természettel
0
Rendezvények
Termékeinkről mondták
VeraNatura natúrkozmetikumok 100% elégedettségi garancia Holisztikus Élet facebook oldal

Elindultunk

Kategória: Hírek
Írta: Verona  |  2014. augusztus 20.

Üdvözlet minden olvasónak! Hosszas tervezés után büszkén jelentjük be, hogy honlapunk elindul. Bár még csak teszt üzemmódban, de hamarosan újabb és újabb cikkeket töltünk fel!

Friss híreinket, tevékenységeinkkel kapcsolatos eseményeinket a Hírek fül alatt találhatják meg. Tematikus cikkeinket a Cikkek alatt olvashatják. Hamarosan elindul webáruházunk is, jelenleg a saját termékeink előkészítésével foglalatoskodunk. A későbbiekben pedig az egészséges- és öko életmóddal kapcsolatos termékeket is megtalálhatják majd boltunkban.

Fotó: K.a.t.i.c.a - www.panoramio.com/photo/34347049

Ezek a cikkek is érdekelhetnek

Natúrkozmetikai előadás a Harmónia Gyógyító Házban

2015. március 24.

Szerdán, március 25-én előadást tartunk a Harmónia Gyógyító Házban Bonyhádon. Téma a natúrkozmetikumok csodálatos világa. Mindenkit szeretettel várunk!

Szív-nyitó meditációk

2017. augusztus 27.

Nagyon szép, és mélyen átalakító nyári időszakban van részünk, melynek erős, emelő energetikai hatásai még szeptember közepéig tartanak. Ezeket a segítő energiákat lovagoljuk meg, hogy meg tudjuk valósítani életünkben azt, ami számunkra igazán fontos, és amit szívünkből szeretnénk.

2 fontos és 2 vidám téma babaváráskor

2019. április 25.

A csodálatos természet úgy alkotta meg a nőket, az édesanyákat, hogy kaptak egy ajándékot. Sokan női ösztönnek hívják, van, aki hatodik érzéknek, de bárhogyan is nevezzük, az biztos, hogy minden édesanyát végigkísér élete során.