Harmóniában a
természettel
0
Rendezvények
Termékeinkről mondták
VeraNatura natúrkozmetikumok 100% elégedettségi garancia Holisztikus Élet facebook oldal

Fesztiválozni mentünk - ismét!

Kategória: Hírek
Írta: Verona  |  2018. június 19.

Mi már hetek óta csak készülünk, pakolunk, tervezünk, hiszen idén végre a Holisztikus Élet-nek is van sátra, és megjelenhettünk színeiben az Everness Fesztiválon Alsóörsön! Tematikus programokkal, bemutatókkal, bemutatkozókkal találkozhattok a sátrunknál, és természetesen a VeraNatura manufaktúra által készített natúrkozmetikumokkal is megismerkedhettek. Lesz sok meglepetés, szabadprogram, még pár ökocucc is, úgyhogy érdemes körbenézni.

A kisgyermekeseknek jó hír, hogy idén lesz babahordozós alkalom is, lehet ismerkedni a hordozóeszközökkel, kérdezni a tanácsadóktól! Sátrunknál a ClauWi hordozóiskola tanácsadói segítenek. 

Telephelyünktől való távollétünk miatt június 20-a és június 25-e között a rendeléseket sajnos nem tudjuk azonnal postázni. Az viszont megoldható, hogy a fesztiválon vegyétek át a csomagokat! ;) Az első csomagszállítási nap a fesztivál utáni kedd, vagyis 2018. június 26-a.

Szíves türelmét kérjük mindenkinek az online elérhetőség tekintetében is. 

Várunk a Balatonon mindenkit szeretettel!

Ezek a cikkek is érdekelhetnek

Szállítás karácsonyig

2018. december 13.

Már csak 11 nap karácsony estéig, te már kiválasztottad az ajándékokat?

Boldog Új Évet Kívánunk!

2015. január 09.

Mindenkinek lehetőségekben, pozitív élményekben gazdag Új Évet Kíván a Holisztikus Élet Csapata!

Húsvéti kedvezmények

2015. március 16.

Néhány hét, és elérkezünk Húsvét ünnepéhez, amire egy kis ajándékkal készültünk! Ha Húsvétig webáruházunkból vásárol, és rendelése meghaladja a 3200 Ft-ot, akkor egy mini SzappAnna húsvéti tojás szappankát adunk ajándékba!