Harmóniában a
természettel
0
Rendezvények
Termékeinkről mondták
Mindenféle gyulladásra, sérülésre, horzsolásra, sebre, pattanásra használtuk már, jó eredménnyel. Ebből is kell lennie az otthoni készletben mindig és általában az úti csomagba is kerül egy kis tégelynyi.
Holisztikus Hétfő kedvezményes szállítás VeraNatura natúrkozmetikumok 100% elégedettségi garancia Holisztikus Élet facebook oldal

Évzáró összegzés- hogy indulsz neki a következő évnek?

Kategória: Lelki életünk
Írta: Sophia  |  2019. december 26.

Év végével mindenkiben átsuhannak az év közben megélt emlékek. Szépek, és nehéz pillanatok egyaránt, melyek nyomott hagytak bennünk. Meggyötörnek, vagy örömökre emlékeztetnek. Mi tegyünk, hogy lépjünk tovább a következő esztendőbe?

Bízhatjuk őket a feledés futószalagjára, nem véve tudomást a mögöttes érzésekről. És mi történik, ha idén máshogy teszünk? Próbáljuk ki, merjünk emlékezni! Gondoljuk át még egyszer az eseményeket, idézzük fel a pillanatokat! Figyeljük meg, ahogy elöntenek az élmények, és már kicsit kívülről látva, néhány helyzet helyére is kerül, értelmet nyer! Helyre tudhatjuk tenni mindazon az történést, amelyre év közben, a tennivalók és rohanások világában nem volt időnk. Engedjük kicsit bele magunkat, még a szorító érzékesbe is, és kérjük meg lelkünket a feldolgozásra!  Adjuk meg magunknak az időt! Hisz ilyenkor láthatunk igazán rá az összefüggésekre, mi mit hozott az életünkben. Mi változott, vagy mibe ragadtunk bele. Mit szerettünk volna, és abból mit sikerült ebben az évben megvalósítani? Mit tapasztaltunk, tanultunk, és milyen döntéseket hoztunk meg, melynek eredményei lassanként mutatják meg magukat.

És mi az, amit szeretnénk máshogy megélni a következő évben? Amit úgy érezzük, idén nem sikerült, de fontos számunkra! Mi legyen az új irány, ha váltanánk?

Engedd meg magadnak, most a lazítást! Tedd félre a tennivalókat, figyelj csak magadra, befelé egy percre! Csukd be az ajtót, hunyd be a szemedet, és csak hagyd, hogy előjöjjenek az emlékek, érzések. Nehéz, mélységekig átalakító időszakban vagyunk benne.  Ez Téged is érint. Neked sem könnyű mindig, ahogy másokat is néha meggyötör. Ezért pihenj meg most. Rád fér. Pörögjenek csak a csendben töltött percek. Az emlékek csak suhannak, megfigyelheted, elmélázhatsz rajtuk, és azok futnak tovább. Te maradsz, nem vagy azonos velük. Megfigyelő vagy az életed színpadán. Majd folytatódik a játék az új döntésekkel, amiket épp most hozol meg, mit is akarsz valójában! Mire figyelj a következő időszakban, milyen változások a lényegesek?

Belső világod, szíved arra próbál sarkallni, add át magad a napi örömöknek. Nyisd meg magad az érzésekre, kapcsolatokra, szeretetre, mert ez az, ami kiemelten fontos! Elengedni a berögzött, megtanult sémákat, átalakítani hiedelemrendszerünket, feloldozni magunkat a kötelezőnek hitt elvárások terhe alól. A munka keménységét felcserélni a meghitt percekre, baráti beszélgetésekre, önmagunk egészségének fontosságára, szerepére.

Aki fel tudja vállalni mindezen hatásokat, és a rohanásból leállni néhány perce, megértő szóra, pihentető programra, annak könnyebben fog beköszönteni az életébe az emelő energia átalakító hatása. Tudatosítja, mi az ami tényleg fontos! A család, a barátok, az élet valódi szépsége. Az összetartozás, a támogatás, az együtt megélt pillanatok. Egészségünk, hagyományaink, a digitális napi információkon túlmutató rohanás mentes élet. És mindezekhez nem kell semmi különöset tenni, csak naponta megállni néhány apró percre, és hagyni, megmozduljon szívünk energiája! Halljuk meg szavát, és lassan meg tudjuk tanulni, hogyan tegyünk érte, és így magunkért! Lépjük meg, amire int, amit sugall! Az számunkra az igazi érték.

És ilyenkor, karácsonykor, év végével törnek fel igazán lelkünk mélyéről azok az érzések, elnyomott vágyak, melyeket igazán fontosak számunkra. Ebben az időszakban nem tudunk elmenni mellette. Nézzünk a fátyol mögé, és ismerjük fel, mire van szükségünk, és azt is, hogy van választásunk! A Csoda bennünk van! Nyíljunk meg rá! Tegyünk magunkért, és vágyainkért!

Ezáltal lesz kerekebb az egész Világ. Ahogy Te elindulsz az őszinteség és önszeretet útján, úgy segíted társaidat is. Hidd el és bízz benne, hogy lehet minden eseményünk áramlásban, és örömökben gazdag!

Biztatnálak, hogy tegyél érte! Most, ebben a percben! Valósíts meg valamit, ami számodra fontos! Keresd meg, ha mélyre csomagoltad is, mi az a dolog, és indítsd útjára! Életed igazán örömteli megéléseid útjára!

 

Áldott Ünnepeket és Örömökben Gazdag Új Évet Kívánok Neked!

 

 

kép: pixabay.com

Ezek a cikkek is érdekelhetnek

Csillagképek a zodiákus körön túl

2019. március 13.

Mi is az az asztrozófia? Miben különbözik a hagyományos asztrológiától? Mit tudhatunk meg belőle, mivel „több”, mint a csillagjegyek adta információ?

Everness, ahol Önmagad lehetsz!

2018. április 13.

Az Everness egy „nyitott közösségi tér”. Egy elfogadáson alapuló, szeretetteljes közeg. Ez a közeg lehetőségeket kínál fel, de nem ítél meg. Támogat, „lámpákat kapcsolgat”, helyet ad. Ő maga is dinamikusan változik. Pont úgy, ahogy a szervezők mennek át saját személyiségfejlődésükön, és így lesz évről évre mindig kicsit más.

Kiegészítő technikák a tavaszi tisztítókúrákhoz

2015. február 24.

A tisztítókúrák mellett elhanyagolhatatlan pont, hogy ne csak a táplálkozás oldaláról közelítsük meg a salaktalanítás témakörét. Testünket meg kell támogatni más eszközökkel is, különben a felszabaduló méreganyagok nem tudnak kiürülni szervezetünkből, és mellékhatásokat idéznek elő!