Harmóniában a
természettel
0
Rendezvények
Termékeinkről mondták
VeraNatura natúrkozmetikumok 100% elégedettségi garancia Holisztikus Élet facebook oldal

Az ősz kiteljesítő ereje

Kategória: Lelkünk titkai
Írta: Sophia  |  2014. szeptember 17.

Elérkeztünk azokhoz a napokhoz, ahhoz az időszakhoz, hogy az eddig összegyűjtött információkat beépítsünk. Mondhatjuk úgyis, hogy eljött az ősz, és ezzel a befelé fordulás ideje. Nem számadásokról van szó, egyszerűen csak az események sodrásából kell kiszakadni, a nyári aktivitást kipihenve azon dolgokkal foglalkozni, melyek most igazán a lelkünk mélyéről törnek fel. A szoros környezetünk, családi állapotunk változásaira hangolódva, önnön magunk terveivel, vágyaival és mindennapi életünk pontjainak átértékelésével tölteni szabad estéinket.

Nincsenek szabad estéink, mert a mókuskerék nem engedi? Itt az alkalom tenni értük! A nyugalmas percek, melyeket otthonunkban, vagy csendes-komfortos helyen eltöltve helyet és időt teremtenek az elcsendesedésre, most rengeteget érnek! A visszahúzó gondolatok, nyomasztó érzések elengedésének, feleslegessé vált tárgyak szortírozásának, környezetünk és lelkünk rendrakásának jött el az ideje. A helyzetek, kapcsolatok tisztázása, vagy akár szükséges esetben végső lezárása, lelkünk nagytakarítása most a feladat, mely új lehetőségeket tudnak elindítani a jövőre nézve.

És ezen nagy hangsúly van! Amit most rendezünk környezetünkben, lelkünkben, az már a jövőt építi! Nem csak a múlt árnyait tisztogatja, hanem az elkövetkezendő időszak alapköveit teszi le! A hosszútávú tervek elindításának ideje érkezett el, melyekért most érdemes tenni! Álmodjunk, és higgyük el, hogy ami a világ rendszerével megfelelő minőségű vágy, az most elkezdhet növekedni!

Elő kell venni a régen megírt listákat, melyekre álmainkat írtuk, akár csak hóbortból. Megszoktuk korábban, hogy nincs esélyünk, lehetőségünk megélni azt, amit igazán színünk kíván. A mindennapok rabságában csak úgy szaladnak a hetek, hónapok, évek, és néhány apróságtól eltekintve, általában elmondhatjuk, pont azt nem csináljuk, amit igazán szeretnénk. Amiről gyermekkorunk óta álmodunk. Amit dédelgetünk lelkünk mélyén, és talán még sohase beszéltünk róla senkinek. Félünk attól, hogy ötleteinket butaságnak tartja majd a környezetünk, vagy egyszerűen csak a két nehéz tényező állja utunkat: az idő és a pénz? Ezek mellett pedig megszoktuk, hogy hosszú éveken keresztül még csak fel sem merülhetett, hogy valamely álmot valóra váltsunk.

Pedig a lehetőség a kezünkben van. Nem kell rögtön nagy dolgokra gondolni, világmegváltó tevékenységekről, kis dolgokban is lehet mindent kezdeni: néhány beiktatott félóra, óra, mely csak rólunk, belső gyermekünkről, szívünk simogatásáról szól.  Ezt a gyakorlatot alkalmazhatjuk most is, felállíthatunk heti, napi ütemtervet, hogy beiktassuk kötelezőszerűen azt, amit már régen szeretnénk: napi 10 perc mozgást, fél óra olvasást egy érdekelt témában, szépítkezést, környezetünk csinosítgatását, bármit, kinek-kinek egyéni igénye szerint.

Ám most eljött az a sorsfordító idő, ami által most van lehetőségünk nagyobbat is álmodni, lehetőségünk van tenni azokért! Jelenleg a környezetünkben zajló energiák, csillagállások mind-mind azt támogatják: lépj ki bezárt burkodból, ismerd meg magadat, bontsd le félelmeidet, és tegyél magadért, a környezetedért, mert ha tiszta, pozitív energiákat támogatva élsz, az kihat a külvilágra is, és épülni tud minden! Nem azért élünk, hogy boldogtalanul senyvedjünk, hanem hogy emeljük szívünk rezgését, és hogy szeretetben töltődjünk nap, mint nap!

Bíztatnálak, hogy lehetőséged keretein belül, keresd meg azt, ami boldoggá tesz, és amiben megélheted a szeretet! Fordulj így másokhoz, mert ha te adsz, másoktól is kapni fogsz! És mindenképp merj előre nézni, építeni szeretetteljes vágyaidat, mellyel ezt a folyamatot tudod támogatni, erősíteni, és másoknak is segíteni, hogy ők is megtegyék első lépéseiket boldogságuk megélésére. Nincsenek lehetetlenek, mert az utak nyitva állnak, hogy megtaláld a neked legjobban megfelelőt.

 

 

Ezek a cikkek is érdekelhetnek

Csillagképek a zodiákus körön túl

2019. március 13.

Mi is az az asztrozófia? Miben különbözik a hagyományos asztrológiától? Mit tudhatunk meg belőle, mivel „több”, mint a csillagjegyek adta információ?

Kiegészítő technikák a tavaszi tisztítókúrákhoz

2015. február 24.

A tisztítókúrák mellett elhanyagolhatatlan pont, hogy ne csak a táplálkozás oldaláról közelítsük meg a salaktalanítás témakörét. Testünket meg kell támogatni más eszközökkel is, különben a felszabaduló méreganyagok nem tudnak kiürülni szervezetünkből, és mellékhatásokat idéznek elő!

Vágyaink és változásaink

2014. augusztus 29.

Tudod-e már, mire vágysz igazán? Felismerted-e, hogy nemcsak a fizikális javakról szól az élet, hanem a belső békédről is? A lelked kívánságairól, s nem a testi kényelemről?