Harmóniában a
természettel
Élje meg életét természetesen! Holisztikus Hétfő március 4-én!

Rendezvények

Termékeinkről mondták

A Babarózsa kakaóvajas szappan után ez a szappan az új kedvencem! Visszafogott illatú és krémes. Nem csak tisztít, de én azt tapasztaltam, hogy enyhíti a bőrszárazságot is, gyengéden hidratál.
Holisztikus Hétfő kedvezményes szállítás VeraNatura natúrkozmetikumok Aromaterapeuták Magyarországi Egyesülete Mamami fórum 100% elégedettségi garancia Holisztikus Élet facebook oldal

Az ősz kiteljesítő ereje

Kategória: Lelkünk titkai
Írta: Sophia  |  2014. szeptember 17.

Elérkeztünk azokhoz a napokhoz, ahhoz az időszakhoz, hogy az eddig összegyűjtött információkat beépítsünk. Mondhatjuk úgyis, hogy eljött az ősz, és ezzel a befelé fordulás ideje. Nem számadásokról van szó, egyszerűen csak az események sodrásából kell kiszakadni, a nyári aktivitást kipihenve azon dolgokkal foglalkozni, melyek most igazán a lelkünk mélyéről törnek fel. A szoros környezetünk, családi állapotunk változásaira hangolódva, önnön magunk terveivel, vágyaival és mindennapi életünk pontjainak átértékelésével tölteni szabad estéinket.

Nincsenek szabad estéink, mert a mókuskerék nem engedi? Itt az alkalom tenni értük! A nyugalmas percek, melyeket otthonunkban, vagy csendes-komfortos helyen eltöltve helyet és időt teremtenek az elcsendesedésre, most rengeteget érnek! A visszahúzó gondolatok, nyomasztó érzések elengedésének, feleslegessé vált tárgyak szortírozásának, környezetünk és lelkünk rendrakásának jött el az ideje. A helyzetek, kapcsolatok tisztázása, vagy akár szükséges esetben végső lezárása, lelkünk nagytakarítása most a feladat, mely új lehetőségeket tudnak elindítani a jövőre nézve.

És ezen nagy hangsúly van! Amit most rendezünk környezetünkben, lelkünkben, az már a jövőt építi! Nem csak a múlt árnyait tisztogatja, hanem az elkövetkezendő időszak alapköveit teszi le! A hosszútávú tervek elindításának ideje érkezett el, melyekért most érdemes tenni! Álmodjunk, és higgyük el, hogy ami a világ rendszerével megfelelő minőségű vágy, az most elkezdhet növekedni!

Elő kell venni a régen megírt listákat, melyekre álmainkat írtuk, akár csak hóbortból. Megszoktuk korábban, hogy nincs esélyünk, lehetőségünk megélni azt, amit igazán színünk kíván. A mindennapok rabságában csak úgy szaladnak a hetek, hónapok, évek, és néhány apróságtól eltekintve, általában elmondhatjuk, pont azt nem csináljuk, amit igazán szeretnénk. Amiről gyermekkorunk óta álmodunk. Amit dédelgetünk lelkünk mélyén, és talán még sohase beszéltünk róla senkinek. Félünk attól, hogy ötleteinket butaságnak tartja majd a környezetünk, vagy egyszerűen csak a két nehéz tényező állja utunkat: az idő és a pénz? Ezek mellett pedig megszoktuk, hogy hosszú éveken keresztül még csak fel sem merülhetett, hogy valamely álmot valóra váltsunk.

Pedig a lehetőség a kezünkben van. Nem kell rögtön nagy dolgokra gondolni, világmegváltó tevékenységekről, kis dolgokban is lehet mindent kezdeni: néhány beiktatott félóra, óra, mely csak rólunk, belső gyermekünkről, szívünk simogatásáról szól.  Ezt a gyakorlatot alkalmazhatjuk most is, felállíthatunk heti, napi ütemtervet, hogy beiktassuk kötelezőszerűen azt, amit már régen szeretnénk: napi 10 perc mozgást, fél óra olvasást egy érdekelt témában, szépítkezést, környezetünk csinosítgatását, bármit, kinek-kinek egyéni igénye szerint.

Ám most eljött az a sorsfordító idő, ami által most van lehetőségünk nagyobbat is álmodni, lehetőségünk van tenni azokért! Jelenleg a környezetünkben zajló energiák, csillagállások mind-mind azt támogatják: lépj ki bezárt burkodból, ismerd meg magadat, bontsd le félelmeidet, és tegyél magadért, a környezetedért, mert ha tiszta, pozitív energiákat támogatva élsz, az kihat a külvilágra is, és épülni tud minden! Nem azért élünk, hogy boldogtalanul senyvedjünk, hanem hogy emeljük szívünk rezgését, és hogy szeretetben töltődjünk nap, mint nap!

Bíztatnálak, hogy lehetőséged keretein belül, keresd meg azt, ami boldoggá tesz, és amiben megélheted a szeretet! Fordulj így másokhoz, mert ha te adsz, másoktól is kapni fogsz! És mindenképp merj előre nézni, építeni szeretetteljes vágyaidat, mellyel ezt a folyamatot tudod támogatni, erősíteni, és másoknak is segíteni, hogy ők is megtegyék első lépéseiket boldogságuk megélésére. Nincsenek lehetetlenek, mert az utak nyitva állnak, hogy megtaláld a neked legjobban megfelelőt.

 

 

Ezek a cikkek is érdekelhetnek

Önmegvalósítás és környezet-tudatosság

2018. május 11.

Ha önmagadat képviseled, abból baj nem lehet. Hisz azokat az ideákat tudod legjobban átadni, amiben hiszel, abban vagy igazán erős. Megtalálni az erre legmegfelelőbb fórumot, néha feladattal jár, ám ha kellő rugalmasság van benned, kinyílik előtted a világ, és létrejöhet az, amit szívből képviselsz! Lássuk, hogy alakul ez személyes történetté az Evernessen belül!

Köszöntő

2014. augusztus 29.

Köszöntelek lelked belső folyamatainak megismerésében, lelki utadon!

Igazi Életed most kezd nyiladozni! Megélni a pillanatokat, teret adni vágyaidnak, álmaidnak.

Az őszi táj, mint belső alakulásaink színtere

2014. október 28.

„Itt van az ősz, itt van újra...”, írja Petőfi Sándor ismert versében, és őszintén hasonló érzések fognak el a gyönyörű, sokszínű fák, a hulló levelek hatására, az egész lényemet átjáró változás csodálatosságával. Elérkezett tehát az ősz, s ezzel a természet hívása.

"Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra..."
Weöres Sándor