Harmóniában a
természettel
0
Rendezvények
Termékeinkről mondták
VeraNatura natúrkozmetikumok 100% elégedettségi garancia Holisztikus Élet facebook oldal

Ősznyitó akciók és egyéb hírek

Kategória: Hírek
Írta: Verona  |  2016. augusztus 31.

A szeptember az iskolakezdéssel és az utolsó pancsolós napokkal indul. Ilyenkor, ha lassan is, de rákészülünk az őszre, búcsúzunk a nyártól, rendezgetésbe kezdünk. Ez a meleg őszi hónap mindig kínál még kellemes napokat, ezekhez szeretnénk mi is csatlakozni ötleteinkkel. 

Friss akcióink közé tartoznak többféle megoldás termékeink: most a szezon végén kedvezményes áron vásárolhatják meg Csípés balzsamunkat, az őszi csípős hidegekre felkészülve kifújt arcokra és kezekre Körömvirág balzsamunkat, illetve e két terméket tartalmazó Gyógynövényes balzsam csomagot, melyhez még egy ajándék szappankát is adunk. Mindegyik krém biztonságos védelmet nyújthat az iskolában is gyermekeinknek; egy csípés, horzsolás esetén önállóan is kezelni tudják magukat.

Az iskolakezdéshez szeretettel ajánljuk még Iskolai kezdő csomagunkat, mely hű társa lehet gyermekeinknek a tisztasági csomagban, vagy táskájukban. Mini levendulás szappanunk csavaros alu dobozban praktikus kiszerelésű, könnyen magukkal vihetik a mosdóba, így mindig tiszta kézzel távozhatnak onnan. Mellé kínáljuk most kivételes, 15ml-es kiszerelésben Bőrtápláló kézkrémünket aloe verával és babassu vajjal. Ez a kicsi tégely szintén elfér minden iskolás táskájában, és a szeles őszi időben a csomag harmadik társával, az Ajakírrel (körömvirágos vagy kakaóvajas) gondosan ápolja a kicsik és a kamaszok kiszáradt kezét és ajkát. Amennyiben maxi csomagunkat választja, úgy a kiskamaszoknak is kedveskedhet egy Citromfüves dezodorral, mely segít az izzadás kellemetlen tüneteinek enyhítésében!

Testápoló úti-csomagunkat is most kaphatják meg utoljára ebben az összetételben, a csomaggal a fenti termékek egy más kombinációja érhető el, mely kiegészíthető még egy 50ml-es Avokádós testápoló arckrémmel is.

Nézzék sűrűn akcióinkat, mert most pár hetente új és újabb termékek kerülnek bele a kedvezményesen megvásárolható termékek körébe!

* * *

Honlapunk fejlesztés alatt állt a nyáron, így nagy örömmel jelentjük be hogy már nem kell sokat várni, és végre elindulhat törzsvásárlói rendszerünk is! A visszatérő vásárlóinkat mindenképpen szerettük volna kitüntetett helyzetbe juttatni, de fejlődik majd a kuponok és egyéb beváltható pontok rendszere is.

A kedvelt Zöld Hétfő akciós szállítási napokat váltani fogják saját kedvezményes szállítási napjaink, első körben minden marad a régiben: minden hónap első hétfője kedvezményes szállítást biztosít vásárlóinknak, ahogy eddig is! A név és a hozzá tartozó hirdetési logó még legyen meglepetés, de hamarosan elkészülünk velük is. Addig is várjuk szeretettel vásárlóinkat szeptember 5-én hétfőn, ahol már 5000 Ft feletti vásárlási értéktől ingyen szállítást biztosítunk (kivéve utánvét)!

Napsugaras meleg szeptembert kívánunk!

 

Ezek a cikkek is érdekelhetnek

Értékes nedűk, avagy hogy készülnek a gyógylikőrök

2015. június 11.

Napfény. Gyümölcsök. Meleg. Jó hangulat. Nyáresti beszélgetések...

Ki az, akinek a fentiek nem dobogatják meg szívét? Érezzük a finom illatokat, az ízeket, halljuk az andalító estében elhangzó szavakat, miközben felciripel egy tücsök, és a világ megszűnik körülöttünk. Végre a MOST uralkodik, a pillanat, mely kitölti a teret körülöttünk...

Cetyl-alkohol - konzisztencia-növelő segéd-emulgeátor

2014. november 06.

INCI: cetyl-alcohol
Egy olyan összetevő, mely társ-emulgeátorként használható, növeli a készítmények sűrűségét, segíti az emulziók stabilitását. Gazdag, jól kenhető krémeket lehet segítségével készíteni, melyek puhává teszik a bőrt, védik és hidratálják azt, és könnyen felszívódnak.

Életház Biobolt nyári szünet

2015. július 03.

Már bemutatkoztunk az Életház Biobolt partnereként, írtunk róluk termékbemutató kapcsán is. Most rövid szolgálati közleményt szeretnénk közölni róluk és a nyári nyitvatartásról.