Harmóniában a
természettel
0
Rendezvények
Termékeinkről mondták
Nagyon elégedett vagyok a termékkel. Érzékeny bőrűként sokféle dezodort kipróbáltam és a legtöbbtől viszketek. Ettől nem. Izzadékony is vagyok, de eddig még a nyári melegben sem kellett 2 alkalomnál többször használnom egy nap. Megkönnyebbülés, hogy nem kell örökké a dezodorok ártalmas hatására gondolnom. Az meg külön öröm, hogy minden mozdulatomat a kedvenc levendula illatom kíséri :).
Holisztikus Hétfő kedvezményes szállítás VeraNatura natúrkozmetikumok 100% elégedettségi garancia Holisztikus Élet facebook oldal

Szabadságos idő tanév végén

Kategória: Hírek
Írta: Iroda  |  2021. május 31.

Ezen a héten szabadságon leszünk, így a rendeléseket nem tudjuk felvenni, de leginkább postázni.

Mivel nem pihenés lesz, hanem csak másfajta munka (leltározás, pakolás, stb), így kérünk mindenkit, hogy úgy adja le a rendelését ezen a héten (ha nem tud vele várni pár napot), hogy nem biztos, hogy minden raktáron lesz. Mivel sajnos nem rendelkezünk automatikus készletezéssel, és most nem fogjuk tudni figyelni mi van a polcon, így előfordulhat, hogy valami kifogy a többedik rendelőnek.

Hétvégén már gépközelben leszünk, és hétfőn várunk mindenkit a Holisztikus Hétfő napjára!

Mindenkinek kellemes nyárvárást kívánunk!

Ezek a cikkek is érdekelhetnek

Vágyaink és változásaink

2014. augusztus 29.

Tudod-e már, mire vágysz igazán? Felismerted-e, hogy nemcsak a fizikális javakról szól az élet, hanem a belső békédről is? A lelked kívánságairól, s nem a testi kényelemről?

Új partnereink bemutatása

2016. november 26.

Kilépve a karácsonyi ajándékozás gondolatköréből, bemutatjuk az eddig háttérben alakuló partnerségi folyamatok eredményeit: ismerjék meg az ősz végére beért, új partneri kapcsolatainkat!

Farsangi mulatság - ajándék akciók

2015. február 09.

Itt a farsang, áll a bál! De már nem sokáig, így próbáljuk kihasználni a maradék időt tavaszig. Egyenlőre még a csendes havazás kényeztet minket, hogy érezzük, még tél van. Így ne feledjék februári akciónkat sem!