Harmóniában a
természettel
0
Rendezvények
Termékeinkről mondták
VeraNatura natúrkozmetikumok 100% elégedettségi garancia Holisztikus Élet facebook oldal

Szabadságos idő tanév végén

Kategória: Hírek
Írta: Iroda  |  2021. május 31.

Ezen a héten szabadságon leszünk, így a rendeléseket nem tudjuk felvenni, de leginkább postázni.

Mivel nem pihenés lesz, hanem csak másfajta munka (leltározás, pakolás, stb), így kérünk mindenkit, hogy úgy adja le a rendelését ezen a héten (ha nem tud vele várni pár napot), hogy nem biztos, hogy minden raktáron lesz. Mivel sajnos nem rendelkezünk automatikus készletezéssel, és most nem fogjuk tudni figyelni mi van a polcon, így előfordulhat, hogy valami kifogy a többedik rendelőnek.

Hétvégén már gépközelben leszünk, és hétfőn várunk mindenkit a Holisztikus Hétfő napjára!

Mindenkinek kellemes nyárvárást kívánunk!

Ezek a cikkek is érdekelhetnek

Karácsonyi nyitási akció

2014. november 20.

Közeleg a karácsony, egy hét múlva már az első adventi vasárnapot ünnepelhetjük. Meghitt, fontos, szeretetteljes ünnepünk ez. Ebben az időszakban sűrűn gondol mindenki az ajándékozásra is, ezért úgy döntöttünk, hogy mi is karácsonyi meglepetéssel kedveskedünk nyitási akciónk keretében!

Évzáró összegzés- hogy indulsz neki a következő évnek?

2019. december 26.

Év végével mindenkiben átsuhannak az év közben megélt emlékek. Szépek, és nehéz pillanatok egyaránt, melyek nyomott hagytak bennünk. Meggyötörnek, vagy örömökre emlékeztetnek. Mi tegyünk, hogy lépjünk tovább a következő esztendőbe?

Egészségnap a Kocsolai Általános Iskolában

2014. október 23.

Októberben meghívást kaptunk a Kocsolai Általános Iskolában rendezett egészségnapra is. Az iskola úgy találta megfelelőnek, ha már a munkanapcserék következtében szombaton iskolába kell menni, szóljon a nap kicsit másról, mely tudás és érték a gyerekeknek, ám az ismeretszerzés mégsem a hagyományos tanmenet keretében zajlik.