Harmóniában a
természettel
0
Termékeinkről mondták
Télen kisiskolás gyerekemen hirtelen lángolt fel az ekcéma. Egész télen ez a krém tartotta kordában az újabb és újabb foltokat. Néhány nap alatt a lángoló vörös, vérző foltokból egyenetlen felületű, bőrszínű (tüskés) területeket varázsolt. Nem kellett szteroidos krémeket kennünk.
VeraNatura natúrkozmetikumok 100% elégedettségi garancia Holisztikus Élet facebook oldal

Szabadságos idő tanév végén

Kategória: Hírek
Írta: Iroda  |  2021. május 31.

Ezen a héten szabadságon leszünk, így a rendeléseket nem tudjuk felvenni, de leginkább postázni.

Mivel nem pihenés lesz, hanem csak másfajta munka (leltározás, pakolás, stb), így kérünk mindenkit, hogy úgy adja le a rendelését ezen a héten (ha nem tud vele várni pár napot), hogy nem biztos, hogy minden raktáron lesz. Mivel sajnos nem rendelkezünk automatikus készletezéssel, és most nem fogjuk tudni figyelni mi van a polcon, így előfordulhat, hogy valami kifogy a többedik rendelőnek.

Hétvégén már gépközelben leszünk, és hétfőn várunk mindenkit a Holisztikus Hétfő napjára!

Mindenkinek kellemes nyárvárást kívánunk!

Ezek a cikkek is érdekelhetnek

Fesztiválozni mentünk!

2016. június 19.

Eljött a várva-várt nyár, és elérkezett az Everness fesztivál hete is. Műhelyünktől való távollétünk, és szabadságunk miatt június 24-e és július 4-e között a rendeléseket sajnos nem tudjuk postázni.

Az őszi táj, mint belső alakulásaink színtere

2014. október 28.

„Itt van az ősz, itt van újra...”, írja Petőfi Sándor ismert versében, és őszintén hasonló érzések fognak el a gyönyörű, sokszínű fák, a hulló levelek hatására, az egész lényemet átjáró változás csodálatosságával. Elérkezett tehát az ősz, s ezzel a természet hívása.

Értékeinkről

2019. március 06.

Neked tudod, hogy mi az érték? Hogy fogalmaznád meg magadnak?