Harmóniában a
természettel
0
Rendezvények
Termékeinkről mondták
VeraNatura natúrkozmetikumok 100% elégedettségi garancia Holisztikus Élet facebook oldal

Szállítás karácsonyig

Kategória: Hírek
Írta: Verona  |  2018. december 13.

Már csak 11 nap karácsony estéig, te már kiválasztottad az ajándékokat?

Sokan szeretnek kozmetikumot ajándékozni ünnepekkor, de a boltokban kapható színes-szagos, csodálatos (és sokszor felesleges) csomagolóanyagokba burkolt meglepetések helyett, idén szeretettel ajánljuk a kis műhelyünkben készült minőségi natúrkozmetikumainkat. Nincs felesleges csomagolás, a csomagok újrahasznosított papírból készülnek, de azért mi is adunk a kinézetre, csinosan becsomagolva és átkötve küldjük őket. Ezeket az ápoló kencéket teleraktuk minden finomsággal, gondosan készítettük őket, így a beltartalom sem ad okot a panaszra: igazán szívhez szóló ajándékkal lephetjük meg velük szeretteinket. Kézműves, hazai, minőségi - szeretettel kínáljuk. 

Rendelni az áruházból lehet még egészen jövő szerdáig, a szerdán feladott csomagok még biztosan eljutnak péntekig a rendeltetési helyükre, de a csütörtökön feladott csomagok is nagy valószínűséggel megérkeznek még. Aki biztosra akar menni, legkésőbb szerda délelőttig adja le rendelését, vagy utánvéttel vagy átutalással, így még aznap elmehet a csomagja!

Áldott boldog ünnepeket és adventi készülődést kívánunk!

Ezek a cikkek is érdekelhetnek

Köszöntjük a VeraNatura Manufaktúrát!

2014. november 13.

Ezen a héten megkaptuk az utolsó engedélyt amire vártunk, hogy immár hivatalosan forgalmazhassuk saját termékeinket! Műhelyünk így megkezdte működését, szép sorban kerülnek ki a kézműves natúrkozmetikumok kezeink alól. Hamarosan termékleírásokkal és fotókkal is jelentkezünk!

Kiteljesedés női minőségeink oltárán

2018. február 07.

Nőiségünknek sok oldala van, de sokszor csak néhányat élünk belőle. Megéléseink és kiteljesedéseink kortól és élethelyzettől ugyan függnek, de lelkünk ugyanaz marad: egy csodálatos, kreatív, teremtő energia.

Megérkeztek kézműves nemez ékszereink!

2015. szeptember 07.

Megérkeztek első kézműves termékeink! Színesítsük ruháinkat ezekkel a különleges kiegészítőkkel, melyekkel a borúsabb napokon is vidámságot hozhatunk magunk és környezetünk perceibe!