Harmóniában a
természettel
0
Rendezvények
Termékeinkről mondták
VeraNatura natúrkozmetikumok 100% elégedettségi garancia Holisztikus Élet facebook oldal

A levendula varázslatos rabságában

Kategória: Hírek
Írta: Sophia  |  2016. augusztus 05.

A júliusi levendulaszüret szemet, orrot, és ízbimbókat elbűvölő hangulata már csak emlék, már morzsolhatjuk a megszáradt csokrokat eltenni üvegekbe. Hogy felfrissítsük az illatos pillanatokat, aktuális akcióinkban, most augusztus elején ismét a levendulát helyeztük a figyelem központjába. A levendulának szerelmesei most bűntetlenül válogathatnak az illatos levendulás kozmetikumok közül, de azok is találhatnak maguknak valót, kik ha illatban nem is, de színben rajonganak a lilás-padlizsános árnyalatokért.

A nyár slágere, az aromaterápiás levendula illó olajat felhasználó Krémes dezodorunk levendulával & zsályával megbízható partnerünk még a kiemelten forró nyári napokban is. Mivel sokáig tart, így akár karácsonyig is élvezhetjük illatát. Ha nyugtató krémet szeretnénk, akkor bátran ajánljuk Shea vajas popóbalzsamunkat méhviasz és levendula tartalmával. Ez a shea vajkeverék finoman levendulás illatú, és igazán gondoskodó ápolást biztosít tápanyaghiányos, száraz, repedezett, vagy éppen napégéssel küzdő bőrünknek. Nem utolsó sorban bátran használhatjuk a családban lévő kicsi gyerekeknél is általános bőrápolásra, vagy pelenkakrémnek.

A Levendula aromavíz finom illata nyugalmat áraszt, miközben használhatjuk bőrünk táplálására, napozás utáni bőrpírra, vagy frissítő limonádékban. A levendulavíz kiemelten kedvelt arc- és testpermetnek, és az egyik legáltalánosabban használható aromavíz a kicsik bőrének ápolásához. 

Ha már szóba kerültek a kisbabák, Babafürdető tejünk ligetszépével és sárgabarackmag olajjal szintén nagy hányadban tartalmaz a gazdag levendulavízből, mellyel nem csak a kicsik bőrét tudjuk nyugtatólag ápolni, hanem lágy illata finoman ellazítja őket alvás előtt. Érzékeny bőrű nagyobb gyerekeknek is bátran ajánljuk ezt a fürdetőt, nem szárít, és gazdag olajaival táplálja az érzékeny bőrt. 

A fürdés során a nagyobbak sem maradhatnak levendula nélkül: Nyugodt álom levendulavirágos szappanunk shea vajjal elmaradhatatlan kelléke az esti tisztálkodás, és relaxáció kezdetének.

A levendulás kozmetikumok mellett színesíthetjük lakásunkat vagy öltözékünket puha és hangulatos nemez kiegészítők segítségével - nem csak fülbevalókat vagy nyakláncokat tekinthetnek meg, hanem nagy választék van hajgumikból, hajcsatokbó és kitűzőkből is. Most a kifejezetten levendulás árnyalatok magukért beszélnek: színeikkel feldobják az unalmas hétköznapokat, kiegészítik szolíd ruházatunkat, egyedivé teszik megjelenésünket, mellyel kifejezhetjük a lilás árnyalatok, a levendula iránti olthatatlan szerelmünket is!

Válogassanak kedvükre augusztusban is, levendulás termékeink közül! 

 

 

Ezek a cikkek is érdekelhetnek

Botanikus vásár Pécsett!

2018. május 11.

Jól indul az idei tavaszi szezon, hiszen az egyik legfelemelőbb érzés, mikor a gyöngyörűséges növények és virágok pompájában úszhatunk egész nap. Az idei áprilisi budapesti kertészeti vásár után itt a következő alkalom: a pécsi Botanikus vásár!

Júliusi kedvezmények

2015. július 13.

Tombol a nyár, és mi is megújulunk. Amíg az újdonságokkal nem rukkolunk elő szeptemberben, addig is tekintsék meg aktuális nyári akciós kínálatunkat!

Megkezdődött a medvehagyma szezon

2017. március 15.

Ki ne hallott volna már a medvehagyma egészségre gyakorolt jótékony hatásáról? A szezon pont a "legjobb időben" érkezik: a böjti ételek, és tisztítókúrák méltó társaként kerülhet tányérunkra, s miközben erősíti immunrendszerünket, még ízlelőbimbóinkat is elvarázsolja. Hagymakedvelők előnyben!