Harmóniában a
természettel
0
Rendezvények
Termékeinkről mondták
VeraNatura natúrkozmetikumok 100% elégedettségi garancia Holisztikus Élet facebook oldal

Áprilisi egészségprogramok a Holisztikus Élet központban

Kategória: Hírek
Írta: Verona  |  2015. március 05.

Áprilisban két eseményt is rendezünk a Holisztikus Élet központban, minden érdeklődőt szeretettel várunk! 


Április 18-19-én Kriston féle intimtorna tanfolyam
ot tart nálunk Mike Kata Budapestről. Két fél napban, 12 óra alatt megismerkedünk a torna lényegével, elméletével és gyakorlati útmutatókat kapunk a mindennapok "edzéseihez", személyre szabottan.

Jelentkezni már most lehet a 30/319-9119 számon. Bővebb infó Kata honlapján található.

 

Április végi hétvégén, április 25-26-án családállítást szervezünk Dombóváron! Várunk minden kedves érdeklődőt a környékről!
Az állítás két napos, mely egy hétvégén (szombat-vasárnap) kerül megrendezésre. Mindenkinek a saját egyéni problémáját kell hoznia, ami külön kerül feltérképezésre. Érdeklődőket is szívesen fogadunk, mert mindig szükség van a segítőkre, és pár plusz szereplőre. Segítőként "bújtatott" állításban lehet részünk, így nagyon hasznos az is! A foglalkozások általában 10-től 19 óráig tartanak, az elemésre kerülő helyzetek bonyolultságától függően. A családállítást Bader György pszichológus vezeti. Mindenféle kérdésre előzetesen is szívesen válaszolunk!

További részletek a családállításról a Bader György honlapján. Jelentkezni szintén a 30/319-9119 számon lehet.

 

Fotó:
pszichologuskepzo.hu
wellnesscafe.hu/mozgas

 

 

Ezek a cikkek is érdekelhetnek

Áprilisi tavaszi programok és előadások

2015. április 09.

Megküzdöttünk húsvét előtt a böjti széllel: április 3-án részt vettünk a húsvéti kézműves és termelői TÜKE piacon, a Kossuth téren. Az idő csodás volt, rengeteg csodálatos kirakodó érkezett, csak elfújt mindent a szél. Holnap viszont nem kell ettől félni, mert a dombóvári natúrkozmetikum előadás a múzeumban lesz.

Évzáró összegzés- hogy indulsz neki a következő évnek?

2019. december 26.

Év végével mindenkiben átsuhannak az év közben megélt emlékek. Szépek, és nehéz pillanatok egyaránt, melyek nyomott hagytak bennünk. Meggyötörnek, vagy örömökre emlékeztetnek. Mi tegyünk, hogy lépjünk tovább a következő esztendőbe?

Ünnepi hangulatban- karácsonyi kézműves vásárok

2016. november 26.

Bár már unalmassá vált az ajándékok utáni szaladgálás, és megfogadtuk, idén tényleg nem vásárolunk semmit, mégis, egy meghitt hangulatú, igényes kézműves vásáron szívesen töltjük időnket, és hangolódunk a Szeretet Ünnepére.