Harmóniában a
természettel
0
Rendezvények
Termékeinkről mondták
VeraNatura natúrkozmetikumok 100% elégedettségi garancia Holisztikus Élet facebook oldal

Botanikus vásár Pécsett!

Kategória: Hírek
Írta: Sophia  |  2018. május 11.

Holnap megnyitja kapuit a PTE Botanikus kertje a virágokat kedvelők számára. Az egész évben látogatható arborétum erre a hétvégére különleges hangulatba öltözik: az ország több pontjáról érkeznek kertészek, virág- és gyógynövény termesztők, kézművesek.

Idén a Nősziromé a főszerep! Az üvegházban egész nap nőszirom bemutatóval, és ismertetővel gazdagíthatjuk programunkat, és vásárlásunkat.

A szombat-vasárnap zajló eseményen körbejárhatjuk az arborétumot, kedvünkre válogathatunk a csodálatos növényekből, legyen szó pozsgásokról, leánderekről, trópusi- vagy mediterrán növényekről, vizi növényekről, cserjékről, vagy gyógy- és fűszernövényekről. A vásárt minden évben kiegészíti és gazdagon színesíti kézművesek portékái, vagy a gyerek számára ismeretterjesztő sátor foglalkozásai.

Ahogy tavaly is, idén is szívből-szeretetből veszünk részt a programon a VeraNatura manufatúra natúrkozmetikumaival, és a nyári időszak kiemelt termékeivel.

Várunk minden érdeklődőt szeretettel!

 

részletek ITT

Ezek a cikkek is érdekelhetnek

Ha már jó idő, akkor jöjjenek a...!

2016. május 20.

Végre élvezhetjük a meleget és a ragyogó napsütést! Ennek örömére állítottuk össze akcióinkat is: a hűsítő, finom illatú krémes dezodoroké most a figyelem! De ha meguntuk a szoba falai közötti unalmas időtöltéseket, induljunk útra tavaszi fesztiváljainkra!

Nőnapi meglepetés

2015. március 02.

Közeleg a nőnap, így mi is szeretnénk kedveskedni ezen jeles alkalomból a hölgyeknek. Tekintsék meg csomagajánlatunkat!

Tavaszi nagytakarítás alapok

2017. március 25.

A böjti időszak kezdete után nemcsak a tavaszi fáradtság, hanem a tavaszi nagytakarítás is ránktör. Az ablakon már jó korán besüt az első napsugár, és a téli bevackolódásunk után rögtön meglátjuk a homályos ablaktáblákat, a pókhálókat a sarokban, a poros könyvespolcokat.