Harmóniában a
természettel
0
Rendezvények
Termékeinkről mondták
VeraNatura natúrkozmetikumok 100% elégedettségi garancia Holisztikus Élet facebook oldal

Életház Biobolt nyári szünet

Kategória: Hírek
Írta: Verona  |  2015. július 03.

Már bemutatkoztunk az Életház Biobolt partnereként, írtunk róluk termékbemutató kapcsán is. Most rövid szolgálati közleményt szeretnénk közölni róluk és a nyári nyitvatartásról.

Az Életház Biobolt júliustól megújul, és az átalakítás alatt zárva fog tartani. Az átalakítás után megújult külsővel vár minden kedves vásárlót újra! Addig is a VeraNatura manufaktúra termékeit sem tudják árusítaní, így egy időre nem tudunk jelen lenni termékeinkkel könnyen elérhető helyen Budapesten.

A webáruházon keresztül azonban továbbra is lehet rendelni, amit postán keresztül, illetve augusztusban személyes átvételre is meg lehet kapni, előzetes egyeztetés után. Az újbóli nyitásról természetesen tájékoztatunk azonnal mindenkit!

Ezek a cikkek is érdekelhetnek

Kakaóvaj (Theobroma cacao)

2014. szeptember 10.

A kakaóvaj zsírsavösszetételében gazdag olajsavban, sztearinsavban és palmitinsavban. A kíméletes feldolgozás miatt megőrzi magas polifenol tartalmát, így gazdag antioxidánsokban, ami kiváló bőrápolóvá teszi. Antivirális, antibakteriális és rákellenes hatása is van, kozmetikumokban mégis hidratáló és napvédő funkciója miatt a legnépszerűbb.

Születés Hete rendezvények: babák és anyukák a középpontban

2016. április 25.

Május első vasárnapjával figyelmünk előterébe nem csak a majális léphet, hanem a babák és anyukáik is! Május 1-jén anyáknapja, majd a következő hetekben zajlik a már országos programsorozat, a Születés Hete, ahol hasznos ismeretekre tehetünk szert a születésről, és a legkisebbjeinkről a családban.

Everness Indián nyár- őszi feltöltődés az önismeret jegyében

2017. szeptember 14.

Az Indián nyár nem "csak egy" önismereti fesztivál: inkább egy tér, ahol élheted, amit szívből szeretnél, és nyitottan fogadhatod az átalakulás pozitív képeit. Biztonságban találhatod meg a számodra legmegfelelőbb eszközöket, melyekkel 3 teljes napon át élhetsz egy belsőséges közösségben.