Harmóniában a
természettel
0
Rendezvények
Termékeinkről mondták
Kislányom nagyon érzékeny a szúnyogcsípésekre, óriásira feldagadnak, vörösek lesznek, és nagyon lassan múlnak csak el. Sajnos csak tavaly nyár végén akadtam rá erre a szuper balzsamra. Ha időben bekentem a csípéseket, sikerült megakadályozni a vöröses duzzanatokat, és pár nap alatt nyomuk se volt. Nekünk nagyon bevált.
Pici Piac - a legkisebbek vására Fehérvár Holisztikus Hétfő kedvezményes szállítás VeraNatura natúrkozmetikumok 100% elégedettségi garancia Holisztikus Élet facebook oldal

Évadnyitó

Kategória: Hírek
Írta: Verona  |  2020. február 10.

Idén lassabban jött az év, sok volt a jó pihenés karácsony után, és 6-a már a Vízkereszttel és a fabontással várt minket. Szinte beleestünk a januárba. Főleg, mivel az első hét legalább olyan nyögvenyelősen indult munka szempontjából, mint az ünnepek alatti rendrakás. Ilyenkor sokan révedeznek a szaloncukor és bejglihegyek, a szilveszteri falatok után, és lelkesen, de lassan rázódunk csak vissza a munkába. A készítők/gyártók, sőt a webáruház tulajdonosok számára pedig jön a rettegett LELTÁRozás! Míg vásárlóként örömmel pótoljuk hiányzó készleteinket immár csak saját magunknak (kevésbé ajándékba), és válogathatunk az ünnepek utáni leárazásokból, a másik oldalon versenyfutás van, hogy a kiszolgálás is folyamatos legyen, és az utolsó darab alapanyagot, tárolót, dobozt és kupakot is megszámoljuk. Nem könnyebb ez ilyenkor, mint a karácsonyi menet. Ha év közben rendesen adminisztráltunk, ez most könnyebben megy, és megveregethetjük a vállunk. Majd kiszámoljuk az értékét, összesítjük és már tervezhetjük is a tavaszi forgalmat. Nem egyszerű az alapanyag rendeléseket sem ehhez leszervezni több helyről, egyeztetni az emelkedett árakat, a beérkező többdarab készletet visszatölteni a raktárkészletbe (és leadminisztrálni a következő évi leltárhoz).

Mikor minden rendbe állt, és mindent kitakarítottunk, jöhet csak újra a gyártás. A VeraNatura műhelyében is csak mostanában áll fenn újra a rend, és kezdjük a készítést. Így átmenetileg előfordulhatnak készlethiányos termékek, de türelmet kérünk, hamarosan feltöltődik minden sor! Az újdonságok terén is sok változás állt be nálunk az ősszel, így ezek változtatása, az átállás is sok időt vesz igénybe. A jelenlegi állások szerint próbálunk fokozatosan lecserélni minden tárolót nagyobb mértékben újrahasznosítható fajtára, illetve olyan tárolókra, melyek egyszerűbben tisztíthatók és ezzel minőségvesztés nélkül használhatóak újra. Előfordulhat így az is, hogy bizonyos kiszerelésekből nincsen régi formátum, csak az új, vagy fordítva. A pazarlás elkerülése végett (hiszen a kidobálás sem hulladékmentes) tervünk, hogy az eddig használt készleteket felhasználjuk, így van amiből mostantól már csak új kiszerelés lesz elérhető, mivel nem szerzünk be belőle újabb 500db-ot, és van amiből még egy ideig csak a régebbi tároló lesz elérhető. 

Az üveg csomagolóanyagok néhol dupla áron elérhetőek, így ezt muszáj volt beépítenünk az árakba is. Van ahol nem okozott nagy eltérést, de van ahol igen. Szeretnénk azonban, ha hűséges vásárlóinknak nem okozna ez gondot, mivel a beltartalom minőségén nem kívánunk változtatni, és a hasonló típusú termékekhez képest az összetételre vonatkozó beltartalom nálunk gyakran magasabb, míg az ár kedvezőbb. Így külön öröm számunkra, hogy a környezet védelmével párhuzamosan a minőséget jobban tükröző, megfelelőbb csomagolást is tudunk biztosítani. 

Szívből reméljük, hogy az idei év változásai kedvező fogadtatásra lelnek! 

 

 

 

 

 

 

Ezek a cikkek is érdekelhetnek

Botanikus vásár Pécsett!

2018. május 11.

Jól indul az idei tavaszi szezon, hiszen az egyik legfelemelőbb érzés, mikor a gyöngyörűséges növények és virágok pompájában úszhatunk egész nap. Az idei áprilisi budapesti kertészeti vásár után itt a következő alkalom: a pécsi Botanikus vásár!

Ha már jó idő, akkor jöjjenek a...!

2016. május 20.

Végre élvezhetjük a meleget és a ragyogó napsütést! Ennek örömére állítottuk össze akcióinkat is: a hűsítő, finom illatú krémes dezodoroké most a figyelem! De ha meguntuk a szoba falai közötti unalmas időtöltéseket, induljunk útra tavaszi fesztiváljainkra!

Karácsonyi készülődés

2016. november 03.

Elindítottuk karácsonyi csomagajánlatainkat, hogy mindenki időben rá tudjon hangolódni az ajándékozás örömére. Minden héten megjelenik egy új csomagunk akciós áron, melyek ezt követően egész decemberben elérhetőek lesznek.