Harmóniában a
természettel
0
Rendezvények
Termékeinkről mondták
VeraNatura natúrkozmetikumok 100% elégedettségi garancia Holisztikus Élet facebook oldal

Itt a tavasz, új kézműves termékfeltöltések

Kategória: Hírek
Írta: Verona  |  2019. február 27.

Frissítettük a készletünket új színekkel és mintákkal a szappantartóinknál. Ezeket még nem vittük vásárba sem, így még gyorsan le lehet rájuk csapni! Nagyon szép az új kékfestő és az indás-napraforgós minta, csakúgy, mint a nagy virágos-liliomos minta. Újdonság, hogy már olyan szappantartók is választhatóak, melyek kis tálkában állnak, így a lefolyó víz nem csurog a szekrényre, vagy a mosdókagylóra. 



Horgolt figuráink is kicserélődtek, a régiek már egy-egy kedves gyerek ölelését élvezhetik. De ne búsuljunk, mert az első darabok után érkeznek az új színek és formák, most például ez a pöttyös zsiráf a legcsinosabb! Régi manóink is jöttek még, de új sapkával készülnek majd a többiek is.

 


Élvezzük a tavasz friss színeit, várjuk a bimbóbomlást, a Nőnapot, a Március 15-t, és a Húsvétot, hiszen ez az év legszebb időszaka!

 

 

 

Ezek a cikkek is érdekelhetnek

Nyári szabadnapok a Holisztikus Élet műhelyében

2019. július 23.

Nyári szabadnapok nálunk, a pihenés jegyében. 

Tisztító kúrák és a böjt

2015. február 18.

Sok fórumon lehet olvasni hasznos jótanácsokat, pontos leírásokat különböző tisztító kúrákról és átlényegítő böjti napokról. A következő sorokban összeszedtük azokat a főbb pontokat, mellyel saját ütemünkben indíthatjuk el tisztulási folyamatunkat.

Havas ajándék januárban

2018. január 22.

Már nagyon vártuk a havat, hogy igazi legyen a tél. Meg is ünnepelnénk mi is, egy kis meglepetéssel. Szeretitek az ajándékot?