Harmóniában a
természettel
0
Rendezvények
Termékeinkről mondták
VeraNatura natúrkozmetikumok 100% elégedettségi garancia Holisztikus Élet facebook oldal

Júliusi kedvezmények

Kategória: Hírek
Írta: Verona  |  2015. július 13.

Már javában napozhatunk a vízpart mellett, és nem is gondolunk bele, hogy hányféle hatás éri bőrünket. A napfény és a víz szárító hatása, a szél, a homok, vagy csak a rovarok támadása egy nyáresti sétán mind befolyással van a bőrünkre, és azon keresztül a közérzetünkre is. De a munkában ülve se feledkezzünk meg a légkondícionáló hűtő-szárító levegőjéről, vagy arról hogy a hőségriadó alatt sokkal többet izzadunk, ami szintén hatással van a bőrünk anyagcseréjére.

Ha megfelelően szeretnénk gondoskodni a bőrünk egészségéről, akkor bátran ajánljuk nyáron is tápláló Avokádós testápolónkat, melyet most akciós áron kaphat meg! Bőrnyugtató levendulavizet, allantoint, sok E-vitamint és panthenolt tartalmaz, melyet kiváló bőrtápláló olajok egészítenek ki, mint például a búzacsíra, makadámiadió vagy az avokádó. Használjuk este, tisztálkodás után, és bőrünk selymes és puha lesz, irritáció nélkül!

Ha mélyebb táplálást szeretnénk, használja kiváló panthenolos shea testvajunkat, melyet gazdag olajokkal dúsítottunk, és úgy alkottunk meg, hogy akár az ekcémás bőr is megfelelő nyugtatást kaphat tőle. Száraz sarkak, könyökök, vagy a napozás után feszülő bőr számára igazi megváltás! Kúraszerű használata, egy kis esti masszázzsal összekötve mélyen feltölti a bőr szöveteit, mely puha és rugalmas lesz! Gyulladáscsökkentő hatóanyagai pedig gyorsan meggyógyítják a kisebb hegeket, elmúlasztják a napégés okozta irritációt, csökkentik a viszketést.

Az igazán kicsikre is gondoltunk, kedvelt Babafürdető tejünk most alacsony áron kapható! Sok levendulavízzel, enyhe szappanos tenziddekkel gyengéden tisztítja az egy év alatti kicsik bőrét az esti mosakodás során. Érzékeny ekcémás bőrűek számára is megfelelő alternatíva a folyékony tusfürdők vagy a szappan helyett. Arclemosó tejként felnőtteknek is ajánljuk! Frissít és tisztít, sminklemosóként is működik.

Ha véletlenül túl sokáig maradtunk a napon, nappirult bőrünket közvetlenül is ápolhatjuk a mielőbbi gyógyulás reményében. Erre a legjobb egy porlasztós flakonból friss levendulavizet fújni az égett bőrfelületre, ami azonnal hűsíti és csökkenti a fájdalmat. Égésre még kiváló a natúr körömvirág krém, melyet többször is felkenhetünk este.
A sérült bőr a gyógyuláshoz vissza kell hogy nyerje rugalmasságát, ehhez pedig nem tehetünk vele jobbat, mint magas antioxidáns tartalmú olajokat, vajakat használunk, illetve olyan natúrkozmetikumokat, melyek sok E-vitamint tartalmaznak. Köztudottan az E-vitamin az egyik legjobb bőrkisimító hatóanyag, amely égésre is kiváló! Ehhez ajánljuk a szájon át szedhető E-vitamin sprayvitamint, mely bőrégés esetén közvetlenül fújható a bőrre is! Azonnal hatni kezd, akár másodfokú égési sérülések kialakulását is elkerülhetjük vele! Ez nem csak ígéret, ez sokéves tapasztalat! Használja bátran ezt a mesterhármast napégés esetén!

Az akciós árak a készlet erejéig, vagy legkésőbb augusztus 20-áig tartanak!

Legyünk szépek nyáron is, kényeztessük bőrünket!

 

 

 

 

 

Ezek a cikkek is érdekelhetnek

Dübörög a nyár!

2015. június 22.

Júniusban sok helyen jártunk, sok rendezvényt látogattunk meg, főleg kiállítóként. Az egyik legkiemelkedőbb volt ebből az orfűi Fishing on Orfű fesztivál, mely családias hangulatú, igazán friss magyar zenékkel tarkított, csodálatos környezetben szerveződik immáron több éve. A jegyek hamar elfogytak, mi pedig készültünk aktívan, hogy az Aszpik által szervezett kézműves udvarban sok-sok natúrkozmetikummal, köztük újdonságokkal is fogadjuk a látogatókat.

Nyári TÜKE Piacok

2016. június 16.

A 2 hetenkénti szokásos Kossuth téri TÜKE Piacon való megjelenésünket a foci EB és nyári szünidő kicsit megszakítja. Kérjük kedves vásárlóink megértését, hogy nem tudunk jelen lenni egyenlőre a téren. A webáruházas rendelési lehetőség továbbra is él, valamint a rendezvényeken való megjelenéseinket is érdemes figyelni.

Orfűi termelői és kézműves piac

2015. augusztus 03.

Júliusban voltunk először az orfűi piacon. Az árnyas platánfák alatt igazán kellemes kipakolni, cseverészni, eltölteni egy nyugodt délelőttöt a természetben. Nagyszerű kilátás nyílik a tóra, mögöttünk az árnyas kemping öreg fái susognak.