Harmóniában a
természettel
0
Rendezvények
Termékeinkről mondták
VeraNatura natúrkozmetikumok 100% elégedettségi garancia Holisztikus Élet facebook oldal

Karácsonyi nyitási akció

Kategória: Hírek
Írta: Verona  |  2014. november 20.

 

Üdvözöljük kedves Látogató!

Szeretnénk bemutatkozni új, saját készítésű natúrkozmetikumainkkal, melyek most lépnek színre először.

Közeleg a karácsony, egy hét múlva már az első adventi vasárnapot ünnepelhetjük. Meghitt, fontos, szeretetteljes ünnepünk ez.

Ebben az időszakban sűrűn gondol mindenki az ajándékozásra is. Ezért mi is egy nyitási meglepetéssel kedveskednénk új vásárlóinknak: aki idén karácsonyra tőlünk vásárol egyedi kézműves natúrkozmetikumot, november 23. és december 24-e között, bevezető árként az eredeti árból 15-16% engedményt kap minden termékre!

Termékeink bemutatását hamarosan olvashatják a Webáruház/Natúrkozmetikumok menüpont alatt, ahová a következő pár nap során feltöltésre kerülnek az információk. Addig is érdeklődjön elérhetőségeinket! Kellemes vásárlást!

Békés, áldott karácsonyi ünnepeket kívánunk!

Ezek a cikkek is érdekelhetnek

Anyák napi akciók

2015. április 14.

Vége a húsvéti időszaknak, jön az igazi tavasz és az Anyák napja! Ha szeretnénk édesanyánkat meglepni valami különleges ajándékkal, akkor választhatunk neki natúrkozmetikumot, csupa természetes összetevőkből!

Vízkereszt - a karácsonyi ünnep vége

2018. január 02.

Vízkereszt jeles napjához az általános köztudat leginkább a karácsonyfa lebontásának hagyományát kapcsolja, pedig az egyik legősibb keresztény ünnep, melyhez számos népszokás kötődik. Így nem csak Shakespeare művének a címéből kellene ismernünk.

Farsangi hangulatban

2016. január 12.

Elkezdődött az új év, és vele zajlik már a farsang is, mely a megszokotthoz képes idén igen rövid lesz! Ne tétlenkedjünk hát, adjunk lehetőséget magunknak az igazi örömködésre, a vidám összejövetelekre! Süssünk fánkot, csörögét, kortyolgassunk a meleg szobában finom forralt bort, és tervezzük meg mit szeretnénk megvalósítani ebben az évben!