Harmóniában a
természettel
0
Rendezvények
Termékeinkről mondták
VeraNatura natúrkozmetikumok 100% elégedettségi garancia Holisztikus Élet facebook oldal

Legújabb lelőhelyünk a Neobaby!

Kategória: Hírek
Írta: Sophia  |  2017. április 11.

Nagy örömmel tölt el minket, hogy ismét találtunk egy olyan partnert, akivel megtaláljuk a közös hangot! Így tudjuk, hogy termékeink jó kezekben lesznek és lelkesen várják pici felhasználóikat. Fontosnak tartjuk a helyi együttműködéseket, azt hogy a VeraNatura termékek igényes szakboltokban is megjelenhessenek, ennek eredménye ért be most: áprilistól elérhetőek a VeraNatura manufaktúra termékcsalád tagjai a Neobaby bababoltokban és a Harmónia Reformházban is.

Mindig fontos szempontunk volt, hogy ha nem velünk vannak, termékeinknek a legmegfelelőbb helyeket találjuk meg. Ahol igényes környezetben odafigyelnek rájuk ahogy mi tennénk, ahol szakértelemmel kezelik őket, és ahol az érdeklődők széles körben megtalálhatják a számukra kiemelt fontosságú termékeket. Régóta kerestünk olyan helyi partnereket, ahol mi is támogathatjuk saját környezetünket, hozzátehetünk a helyi értékekhez

A Neobaby bababolt két üzletében lesznek elérhetőek babaápolási termékeink: Dombóváron és Szekszárdon is várják az anyukákat, apukákat, hogy megismerkedhessenek a természetes, kézműves natúkozmetikumokkal, így védve és ápolva legkisebbjeik bőrét, egészségét. A polcokon naprakészen várnak babás termékeink, fürdetőnk és shea vajas ápoló krémjeink, pocakkrémünk várandós anyukáknak, és a népszerű csípés balzsamunk. Termékeink további palettája pedig mindkét üzletben rendelhető lesz.

Pécsen a Harmónia Reformházban, az Árkádban került polcra termékeink széles választéka: arckrémek, babaápolási termékek, dezodorok, továbbá kéz- és testápolóink is elérhetőek lesznek minden nap nyitvatartási időben, 10 - 20 óráig. 

Immár nem csak a kézműves vásárokon találkozhatnak termékeinkkel, hanem személyesen is kosárba tehetőek a polcról bevásárlás során natúrkozmetikumaink. 

Látogassák meg viszonteladóink üzleteit, és teszteljenek egy új terméket, szállítási költség nélkül!

 

Ezek a cikkek is érdekelhetnek

Fókuszban a babák

2017. március 16.

A tavaszi szezonban legkisebbjeink állnak a középpontban: többféle baba-mama rendezvényeken találkozhatunk, akciókkal és termék ajánlókkal kedveskedünk a gyerekes családoknak. Immár nemcsak natúrkozmetikumok, hanem, hanem horgolt gyerekjátékok is elérhetőek nálunk.

Születés Hete 2015

2015. május 06.

Országszerte folynak a programok, előadások, kiállítások a Születés Hete programsorozat rendezésében. Az Újbudai Hordozós Klub szervezésében tartott napon május 4-én mi is jelen voltunk babás termékeinkkel, amelyen nagyon sok család vett részt. Utólag is nagyon köszönjük a meghívást!

Zsolnay Piknik a gyereknapon

2015. június 02.

Idén első alkalommal rendezték meg Pécsen a Zsolnay negyedben a Zsolnay Piknik eseményt, mely karöltve a gyereknappal ideális hétvégi kikapcsolódást, színes programot nyújtott a családoknak. Abban a szerencsés helyzetben részesültünk, hogy a rendezvény keretében tartott igényes kézműves vásárra mi is meghívást kaptunk.