Harmóniában a
természettel
0
Rendezvények
Termékeinkről mondták
VeraNatura natúrkozmetikumok 100% elégedettségi garancia Holisztikus Élet facebook oldal

Novemberi újdonságok - karácsonyváróban

Kategória: Hírek
Írta: Verona  |  2015. november 19.

Bizony következik a karácsony, és bár nem jelentkeztünk egy ideje, azért nem tétlenkedtünk, rengeteg újdonságot készítettünk elő, több olyat is, amit majd csak jövőre élvezhetünk ki teljes egészében!

Októberben két nagyobb vásáron vettünk részt, mindkettő nagyon jól sikerült, köszönhetően a szervezők gondos munkájának! Az Orfűi Tökfesztiválra nagyon sokan jöttek el, az ország messzebbi részéből is, kiválóak voltak a programok, gyönyörű napos az idő, igényesek és sokszínűek a kirakodók. Igazi vásári forgatag volt ezen a kis településen.



A másik nagy-neves vásár a magyarlukafai Vendel-napi búcsú volt, ahol bizony mi is elámultunk mennyi fantasztikusan csodálatos kézműves vásárfia akad! A szabadtéri rendezvények nagy veszélye az időjárás, itt nem volt annyira kegyes hozzánk, mert a nagy esőzések sok sarat hagytak maguk után, de végül ott nem esett és így szintén sokan voltak.

Novemberben NovAszpik vasárnapi kézműves vásár volt a pécsi Csinos presszó kertjében, nagyon sok új látogatót köszönthettünk, jó volt látni a régi ismerősöket is. Nemez ékszereinket is egyre többen csodálják, keresik, belőlük új változatok is elérhetőek, immáron színes fa golyókkal kiegészülve. Meghívtak minket több helyre előadást tartani az őszi-téli bőrápolásról, ahol kiemelt helyet kaptak a gyerekek és az ő bőrápolásuk. Csakúgy mint az októberi Nemzetközi Hordozási Hét keretében tartott hordozóklubos eseményeken, ahová mindig szívesen megyünk, és ahol most is nagy sikert arattunk. November elején megjelent egy vendégcikkünk az Aromatika magazin fb oldalán, és felkerültünk a Piknik magazin Pici Piacterére is bemutatkozónkkal. Több gyümölcsöző kapcsolat van kibontakozóban új partnereinkkel, amelyekről folyamatosan tájékoztatunk majd minden kedves Olvasót!

Elindult végre a VeraNatura manufaktúra külön, csak a natúrkozmetikumokról szóló facebook oldala! Likeolják minél többen, a legtöbb friss információt ott osztjuk meg azonnal!

Lélekben már mi is készülünk a karácsonyra. Sütés-főzés helyett egymás után kerülnek ki kezeink közül a tégelyek. Most pár hétig részt vehet bárki a Cukimami blogon ma indult játékban, ahol nyereményként mi is kisorsolunk egy Krémes dezodort levendula és zsálya illatban!

Sok mindenkivel elbeszélgettünk, és úgy állítottuk össze az ajándékcsomagjainkat, ahogy a vásárlóinak a leginkább kedves, a legtöbb kedvenc termék kerüljön felhasználható kombinációban egymás mellé. Remélem már mindenki várja őket, hamarosan feltárjuk a leplet, és a következő 4 hétben lehet belőlük válogatni! :) Egy új meglepetést már most elárulhatunk: limitált kiadásban a csomagok egy része tartalmazni fog új termékeinkből 1-1 darabot: megismerkedhetnek szappanjainkkal! Lesz kézápolással kapcsolatos csomag, középpontban lesz két kedvenc virágunk, a levendula és a rózsa, gondolunk az újszülött babákra és a téli bőrápolásra is. Luxus csomagunkat pedig kiemelten ajánljuk ajándékba adni, vagy csak a magunk kényeztetésére felhasználni ezen a szép ünnepen!

Zúzmarás reggeleket kívánva jó Mikulás-várást mindenkinek!
 

Fotó: Scandinavian Christmas - https://www.pinterest.com/pin/24980972904748386/

 

 

 

 

 

Ezek a cikkek is érdekelhetnek

Fesztiválozni mentünk!

2016. június 19.

Eljött a várva-várt nyár, és elérkezett az Everness fesztivál hete is. Műhelyünktől való távollétünk, és szabadságunk miatt június 24-e és július 4-e között a rendeléseket sajnos nem tudjuk postázni.

Nyári TÜKE Piacok

2016. június 16.

A 2 hetenkénti szokásos Kossuth téri TÜKE Piacon való megjelenésünket a foci EB és nyári szünidő kicsit megszakítja. Kérjük kedves vásárlóink megértését, hogy nem tudunk jelen lenni egyenlőre a téren. A webáruházas rendelési lehetőség továbbra is él, valamint a rendezvényeken való megjelenéseinket is érdemes figyelni.

Az őszi táj, mint belső alakulásaink színtere

2014. október 28.

„Itt van az ősz, itt van újra...”, írja Petőfi Sándor ismert versében, és őszintén hasonló érzések fognak el a gyönyörű, sokszínű fák, a hulló levelek hatására, az egész lényemet átjáró változás csodálatosságával. Elérkezett tehát az ősz, s ezzel a természet hívása.